Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 5 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







    Gal esu ne ten kur turėčiau būti, gal esu ne tas kas turėčiau būti? Karštas šokoladas ritasi mano lūpomis. Nulaižau jį, bet vis vien negaliu sustabdyti jo tekėjimo. Toks ir mano gyvenimas [tirštai rudas]. Paragauju, bet negaliu turėti tiek, kiek noriu, kad galėčiau pasisotinti ir pasakyti: -privalgiau.
    Vėl ir vėl... man reikia sodrios žolės, žeidžiančios muzikos ir truputėlį, tik truputėlį daugiau karšto šokolado. Ritasi, ritasi, ritasi baltas akmuo... tiesiai į mane. Iš tavęs į mane. Tarp tirštai rudos šokolado žemės. Tai mano žemė. O akmuo toks pat baltas, kaip ir buvo. Kas jis toks, kad niekas negali jo sutepti?
    Gal tai aš? Žemės vaikas, uždarytas krisle lietaus. Lietus su įdaru – juokinga. Pakrantės smėlis išbaido bangas. Jos draikosi ir negali atsiplėšti. Gabalėlis lietaus ir aš – glaistyta šokoladu.
    Suvalgys, numes pagaliuką ir nubėgs kito šokolado link.
2003-01-14 23:43
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 23 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2004-03-05 23:56
laura
jo..niekada juk neturime tiek kiek norime,o juk zinai visad norime visko...o juk turime daug ka,tik kartais nemaome tu vertybiu...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-03-28 13:02
Ratnig
  Kartais reikia tiketi viltimi ir zodziais. Kartais reikia tiketi tuom kuris tau suteikia laime. Kartais ta laime reikia paciai tiesiog pasiimti. Nera baltu daigtu... jie vistiek susitepa. nors truputi... tiesiog jau taip yra... tikek savim, gal tada patikesi ir kitais...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą