Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Siandien nusprendziau pavalyt savo klaviatura. Visus 4 metus valgiau prie jos, geriau arbata-kava, shukavausi ir nesishukavau... Sese dar nagus laku dazhe..
Istraukiau visus mygtukus... Buvo biski neiprasta spausdint be ju - teko su atsuktuvu, kuriuo istraukiau juos, spaust i tokia gumyte..
Bet pastangos buvo neveltui. Tiek naudingu daiktu radau joje! Tiek maisto! Radau shokolado, kavos trupinuku, koki 100g sausainiu, bulviniu traskuciu, ketchiupo, zhuvies kauliuku, lasiniu ir duonos, oboulio gabaliuka, ir visas maistas suterstas kazkokia neaiskia rudoka substancija, bet nieko, ja nulaiziau, o maista suvalgiau - negi ismest?.. Maciau dar tarakono lavona ir jis dar prikakojo truputi.. Ziurkeno plauku, nors tas irgi mire pries 3metus.. Draugai liepe vyno paieskot - radau kazkoki raudona kristaliuka - gal, kraujas.. Radau pora karoliuku.. plauku pilna savo puslitrini puoduka, is kurio isgeriau arbata ir kuri naudojau kaip siuksliadeze.. Radau sukietiejusio limonado, truputi uogenes ir medaus desertui.
Rezultate... vos surinkau puzzle.. truksta pora detaliu... nezinojau, kas eina pirma, 6 ar 7, todel padejau prie lempos - rytoj pagalvosiu... Dulkiu pilnas kambaris.. Pirstai juodi, lyg unitaza isvalyciau.. smirda truputi net.. Vos vos ikisau ENTER mygtuka.. keistas jis kazkoks.. Siaip soti, patenkinta.. 
Dabar klaviatura tyliai spausdina.. anksciau reikejo taip stipriai stipriai spaust, kad visus cipsus ir sausainius supresuot. O dabar, nieko, minkstai ir tyliai-tyliai.
Nieko neprileisiu prie savo Klavutes su purvinom rankom. Eisiu gal dabar pati issimaudysiu, bijau suterst...
2002-12-26 19:53
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 18 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2003-02-14 23:51
pukute
Man taij labiausiai tarakono gaijla.............:((
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą