Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 17 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Mūsų charakterį, mintis, emocijas, poelgius ir gebėjimus apsprendžia vibracija. Ją įgyjame jau gimdami. Keliaudami per gyvenimą susiduriame dar ir su mus supančio pasaulio vibracija – tai yra tai, ką mes vadiname įvykiu.
Įvykis susideda iš skaičių, o jie - žiaurūs. Kaip pasaulis. Štai, kad ir sūpynės. Pastatė žmogelis kieme sūpuokles. Bus džiaugsmo anūkėliams, galvojo, tačiau atėjo tie niekadėjai, sulankstė metalinius strypus… ir turėk tiek sveikatos,.. stovi dabar sūpynės išsišiepusios. Gerai, kad žiema, bent jau atrodo, jog sušalusios, o iš tikro? Susikraipė paauglių mąstysena, išsigimė. Bet gimė kitoks kūrinys - sustingusios sūpuoklės. Jei vaikui ir atsibodo jos, liko pamirštos, tai dabar toks kūrinys traukia visų dėmesį. Prieini, pajudini - girgžda. Taip girgžda sąnariai užkalkėję, taip girgžda ir senikių liežuviai. Nesisups dabar atžalėlės, nebepajus gyvenimo vibracijos, ją teks pagauti kitokiu būdu. Vibruoti teks ant rąsto, nutiesto per balą, vibruoti teks ant dviejų ašmenų su dvišaliu eismu. Pasuksi kairėn - galvą pamesi, pasuksi dešinėn - sprandą nusisuksi. Rinkis, yra iš ko. Vibruoti vis tiek teks, tik nesisupti.
Supasi tie, kurie gyvenimo mėtyti vėtyti, kuriems vienas ir tas pats, kur šiąnakt miegos, ką valgys, su kuo kalbėsis. Supasi  tie, katras jau įsuko gyvenimo verpetą ir palengva eina sau vis atsiguldami ant tako. Supasi ir tie, kuriems ypač sekasi. Jų skrydis toks svaigus, kad net akį rėžia. Tik va, skaičiai neduoda ramybės: kada sūpynės sustos. O jos tikrai sustos. Vienas, du,..
Klausiu žmonių, kodėl jie supasi. Tai jie taip įsijaučia, taip pradeda rankomis skėryčiotis, kad pasitrauki atatupstas ir nueini. Va, matai, atsirado toks mandročius, nežino, kad be įvykių nėra gyvenimo.
-Vibruosiu, - nusprendė Usonifuras. - Pasitelksiu visus savo sugebėjimus ir supsiuos, supsiuos, supsiuos, supsiosiuos.
2004-05-05 10:14
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 13 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2004-05-05 19:06
Kirvoboica
vau, atsiprašom už Usonifuro vardo sumaišymą (atrodo iš praeito kūrinio ne taip įsiminiau)
=)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2004-05-05 19:04
Kirvoboica
Usinofuras turbūt nejaus, kai apsisuks galvelė, vibracijos kiekvienam oro gurkšny, lekiant iki pat medžių viršūnių, ar krentant prie pat žemelės, pasaulis sukasi ir suksis, senos sūpynės ir mes visi jose... :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2004-05-05 13:04
Asta Fox
kuo toliau, tuo geriau ir tuo labiau man patinki:) tegaliu tik pritarti mamai:))
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2004-05-05 10:33
Mari Poisson
Juo toliau,- tuo geriau!!! Šaunuolė!!! Regis, kad jau įsibėgėjai...

Negalvok apie tai, kada sustosi. Kai reikės ir sustosi. O kol kas - gerai vibruoji. Toliau vibruok. Man kažkodėl atrodo, kad suptis ir vibruoti,- gali būti ir ne tas pats... Ane?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą