Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Braukia tuo pačiu greičiu sraigė pilvą per spyglius. Kad nors kas sustotų ir atkreiptų į ją dėmesį, gal ir ji sustotų, iš kiauto šypseną ištrauktų. O šiandien tegali pasidžiaugti vien savo šlapiu pėdsaku, kuris nepertrūkdamas driekiasi savaime. Vėluojantis palaikymas, prisitaikėliškas. Visa kita reikia užsidirbti, kad turėtum visa kita. Nuolatiniu baksnojimu ir kraipymusi tiksliai nustatytu greičiu.
Ech, jei laime palytų, pasitiestų bėgį iš priekio ir lengvai nušliuožtų su visu savo nekilnojamu turtu. Visai kitu greičiu. Savo namuose jaustųsi lyg puikiame viešbutyje. O dabar dar kažkas aiškina, kad stovinti skersai kelio. Ir neskiria savo plono it siūlas takelio nuo jos didžiosios krypties.
Voriukas kur belekia, vis i tą sraigę atsimuša, nors pasiusk. Bet jis taikus padarėlis, bėginėja be saiko, o į sraigę dėmesio taip ir neatkreipia. Jei duotas atkaklumas blaškytis zigzagais, nėra ko ratais aplink kalnus sukinėtis.
Šlept, klept – pasirodo žalias kotletas. Kiek toliau antras nepakartojamas, trečias vienintelis. Rupūžiokai, užburtų karalaičių kostiumais. Sustingsta nukritę tiesiai iš gražuolių sapnų ir išpūtę akis bando būti draugiški.
Nesidrovėkit, tam laumžirgiui šiandien gera diena. Jis maudo savo uodegą, upelio dugne badydamas skylutes. Sparnai dūzgina aukštyn – žemyn, del tokio malonumo galima ir saiką pamesti, ir kitus ipročius.
2002-10-17 17:46
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 14 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2002-10-18 12:09
Alius Gauriškis
sugebi įlisti į jų kailius, kiaukutus, žolę,...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2002-10-18 12:07
viena skruzdėlė
sunku net ir apibūdint:)
yra tikrai fainų gabaliukų, kaip 'Jei duotas atkaklumas blaškytis zigzagais, nėra ko ratais aplink kalnus sukinėtis.' ar apie rupkes, bet tarpais atrodo, kad autorė tyčia stengiasi sumakaluoti pasakojimo eigą, mintis per vidurį nutraukt. vieną kitą kartą tai netrukdo, bet jei pastoviai, - blaško dėmesį:]
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2002-10-18 09:25
nuojauta
;) nuo šiol atidžiau žvelgsiu sau po kojomis....
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą