Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Bet kokiu atveju, susižavėjau ja iš pirmo žvilgsnio. Nebuvo ji gražuolė, nebuvo ir pabaisa, bet kažkas joje mane taip pakerėjo, nežinau, gal tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio?
Bet kokiu atveju, po to vakaro jos nebemačiau. Prisimenu tik, kad ji visa spinduliavo. Žmonės šalia jos tarsi ištirpo, jie prasmego kažkur, jų nebeliko, tik tyla skambėjo jų lūpose, kurios bežadės krutėjo, tarsi žuvų kątik išmestų ant kranto. O ji, ji visa švytėjo... Tiesiog stovėjo, o jos žodžiai aidėjo erdvėje, skambus balsas žaidė mano sielos stygom ir aš pasinėriau į ją, į tą jos virpančią erdvę, aš ją gėriau, kvėpavau, aš joje tirpau. Tirpau, kaip kokia kvailė, be jokio pavydo lašo, be jokios savigarbos, be moteriško noro konkuruoti, tiesiog leidausi užvaldoma jos žavesio.
Bet kokiu atveju, man taip ir neteko tada su ja pabendrauti. Ji paliko mane visiškai suglumusią, paliko su manais bičiulias, kurie net nenutuokė, kas kątik, per vieną mirksnį taip beprotiškai sukrėtė mano dvasią. Prisimenu, mes kažkur ėjom, kaką darėm, vis dėlto tai buvo visuomeninis rengins, mes bendravom su daugelu žmonių, o aš vis dar virpėjau, giliai, kažkur slapčiausiam savo sielos kamputyje. Aš buvau apstulbinta to sekundės įspūdžio, tačiau suvokiau, kad jis tebuvo laikina apgaulė ir kad niekur jis manęs nenuves.
Bet kokiu atveju, aš klydau. Mūsų keliai dar susikirto. Tik tąsyk jau ilgam. Ir kaip visada gyveime tame susikirtime buvo ir šilto ir šalto. Tiek daug šilto, kiek daug buvo ir šalto. Tai buvo pats keisčiausias žmogus, kurį kadanors apskritai esu stikusi. Visiškai kitokios prigimties negu aš. ir visdėlto, mūsų abiejų draugystė pakeitė tiek mane, tiek ją. Mes abi viena kitą įtakojom. Nes gyvenime persikertančios tiesės, skirtingai negu matematikoj, jau niekada nebeina ta pačia kryptimi, kuria ėjo iki to.
Bet kokiu atveju, tas pirmas susitikimas turėjo būti kažkoks pranašiškas lemties ženkas trumpam atskleidęs likimo man dar tik paruoštas kortas. Nes jei tą akimirką būčiau žinojus, kaip mano gyvenimas pasikeis susidūrus su šia moterimi, kaip viskas keisis, keik daug viskas keisis, gal būt, bet tik gal būt, man ji tuomet būtų padarius truputį didesnį įspūdį.
2004-03-03 18:13
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 12 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2004-03-06 08:30
Tavo Šešėlis ant Sauso Šieno
hmm
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2004-03-04 22:26
voratinkliai
man neįdomu, skaitydama net daug ką praleidau, tik greit prabėgau akimis.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą