Moteris reikia kepti. Tai faktas.
Turiu nuostabų receptą, kuriuo noriu su jumis pasidalyti.
Jau galit ugnį žiebti, - kol aš viską papasakosiu - įkais keptuvė.
Klausykit. Mums reikia šiltos moters. Jei parsinešite moterį iš turgaus, tai ji bus tokia, bet jei ją ištrauksite iš šaldymo kameros, - tada ją reikės atšildyti. Tai, aišku, nelabai malonus užsiėmimas, - nes gulėti ant šaltos moters ir savo kūno temperatūra atitirpinti ją nelabai smagu. O jei kameroje moterį laikėte su drabužiais, - tai dar teks prišalusią medžiagą atplėšti. Sutinku, tai sunku, bet jūsų darbas ir kantrybė bus apvainikuoti, - jau galit pirštelius laižyti.
Aptarkim šį paruošimo būdą - moteris parnešta iš turgaus. Pirmiausia ją reikia nurengti. Jei jūs patyręs, tai, manau, pavyks greitai, bet jei esat geltonsnapis, ką gi, - pasitreniruokite ir kitą kartą jums seksis žymiai geriau. Patarimas – veikite ryžtingai!
Na, jau nurengėt savąją? Tada kišam ją po vandeniu ir plaunam. Šiaip jau reikėtų plauti šaltu vandeniu, bet jei nenorite girdėti riksmų ir aimanų, vandenį padarykite šiltą. Jūsų judesiai turi būti švelnūs ir atsargūs, - pirštų galiukais lieskite moters paviršių ir jais sukite ratus. Kol bus išsukinėtas visas jos kūnas, kol moteris taps žvėrimi. O tada, žvėries juk negaila, greit dedat į keptuvę ir kepat.
Taip iškeptos moterys būna minkštos, sultingos, kvapnios ir tirpsta burnoje. Faktas
:) Receptas labai ... gundantis, tik vienas klausimas, - ar moteris šiam kulinariniam šedevrui tinkama tik iš turgaus.. ? :D o gal galima pagaminti ir iš "parduotuvinės"?
Nu 5, ne kitaip :)
Prisiminiau - tėvukas pasakojo, kaip jį, dar vaiką, Rusijoj išdūrė: šūkauja gatvėje "goriačeje morožonoje! goriačeje morožonoje!", bet ledai nebuvo karšti... :)
gurmanams irgi reikia savo kampelio(adminai, shvenchiu proga- davajdavaj).. be kitako 8 metai nera daug vertinant svaruma 'fakto'- 'Kol bus išsukinėtas visas jos kūnas, kol moteris taps žvėrimi.' arba 'Klausykit. Mums reikia šiltos moters.'
skanaus rujojimo