Rašyk
Eilės (78151)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Prisikaupė šaldymo įrengime (klaida, taip rašyti negalima) mėsos, majonezo, sojos, šaldytų daržovių, vegeta prieskonių, ilgai neplautų trusikų, tuščių cigarečių pakelių ir visa kas yra šiame gyvenime mane linksmina.

Vakar kaip koks Elonas Muskas nutariau niekada gyvenime nepasiduot. Peržiūrėjau Eurolygos pusfinalį, paskui futbolo taurės finalą, padiskutavau kaip idiotas su idiotais FB grupėje, kurioje man nutarė iškviesti policiją ir tuomet galų gale nusprendžiau, kad gyvenimas turi keistis ir pasikeitimams kaip Mocartas diriguosiu aš pats.

Sumečiau visą tą šlamštą iš šaldytuvo į du didelius krepšius ir padėjau į automobilį.  Norisi valgyti, svyruoju visas, bet laikausi. Neghi vėl tą maistą į savo žarnas kimšiu? Ne!

Aš kažkada jau buvau žaliavalgis, net specialiu prieskonių mišiniu pilvą valiausi. Nepavyko, labai skaudėjo prostatą. Tą kart mečiau, bet pradėti iš naujo niekada ne vėlu.

Mėsa automobilyje pūna, o aš žiūriu Internete ką gi iš jos galėčiau pasigamint. Kotletai, balandėliai, čjeburekaiyj, malonūs švediški kukulaičiai, sultinys-buljonas, kebabas. Viską moku. Galiu net žalią suėst.

Tai kur intriga, pasakysit?

Virsi tu tą mėsą pagaliau ir ar valgysi? Taip. Virsiu, malsiu, prieskoniuosiu, sūdysiu ir kepsiu. Padarysiu labai gardžiai, bet paskui išmesiu.

Nenusprendžiau.
2021-05-30 15:58
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2021-05-30 19:09
gogo
pavadinimas kaip diagnozė toliau tas pats
tekstas nesusipratimas
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą