Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kiekviena diena mes susiduriam vis su skirtingais savo jausmų antplūdžiais. Mes pykstame, liūdime, džiaugiamės - tai emocijos. Mums skauda sumušta arba įpjauta vieta, kai mes liūdim dažnai verkiam, kai džiaugiamės šypsomės. Čia ne dienoraštis aš jų nemėgstu rašyti - tai mano jausmų išsakymas. Manau mums kiekvienam reikia tai padaryti. Noriu parašyti trumpą laišką, gal jis bus netaisyklingas, bus sudėtas nekaip, bet, tai bus parašyta tiesiog mano jausmų.

Mama,
pirmiausia ką norėčiau pasakyti, kad labai tave myliu žinok tai, todėl atsiprašau, kad tave skaudinu, keistais savo komentarais apie tavo kasdienį elgesį. Man tiesiog nepatinka tave tokia matyti. Liūdna, pikta, valdinga ar žiauria. Noriu tave matyti su šypsena, noriu tave matyti laiminga, bet matau tik liūdna arba be nuotaikos. Tada paklausiu savęs. Kas vėl? Ką padariau šį kartą, kad mano mama nelaiminga? Kaip visa tai ištaisyti?
Negaliu sakyti, kad aš tave suprantu. Ne. Aš nesuprantu, bet ir negaliu suprasti, nes tu nekalbi su manimi, o kai paklausiu, kas yra? Tu tiesiog pasakai, kad nieko. Nesi atvira su manimi, nors turėtum. Suprantu - tai, kad tave kamuoja rūpesčiai, bet prašau pasidalink su manim jei, aš stengsiuosi tau patarti ir padėti, jeigu žinosiu kas neduoda mano mamytei ramybės. Tu juk viskas ką turiu, be tavęs aš niekas, juk tu turi žinoti, kad gali manim pasitikėti. Nes jei tu nepasitiki manim, tai vadinasi ir aš negaliu pasitikėti tavim.
Kiek save atmenu visada buvom artimos. Kas pasikeitė? Nenoriu su tavim pyktis, man tai drasko širdį, nenoriu matyti tavo ašarų, nes tada negaliu sulaikyti savųjų, todėl prašau mama, pasitikėk ir atsiverk man. Juk, aš tave myliu.
Tavo dukra.
2019-06-27 12:04
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 1 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2019-06-27 22:41
Nuar
Laiškas mamai, padėtas į šiukšlių dėžę. Labai simboliška, net ir atmetus bet kokį sarkazmą. Mamai žodžius reikia sakyti, o ne rašyti.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2019-06-27 22:27
_žemaitukė_
Narēk muomas skaudėnt ī narēks dejūtei.
Ropkes na vakalē, jegot anuon bakinat.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2019-06-27 16:19
Julija Mėčiuvienė
privalu pamatyt motinos ašaras - po jų ateina abipusis nuoširdumas
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą