Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 6 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Ego (vyr. red.) nėštumo testas.

viena juostelė - įsižeidei, abi - įsiutusi. kontrargumentai? tvarkos, ne per aršiausiai, prašyčiau!


Neigiamas įvartis.

Būna dienų lyg tyčia. Į ką nepažvelgtum viskas nepatinka, ne taip, nesuvokiama, nepataisoma, nekvepia, neskanu, bespalviai, neracionalu, nedėkinga, nesinori, akivaizdu, banalu, girdėta, klaidinga, neišmanu, apgaulinga, triukšminga, pompastiška, primityvu, atgrasu, nepatrauklu, nežavi, nekoncentruota, išblaškyta, vulgaru, nors imk ir atsinešk uždulkėjusią bulgarkę.


Pasekmių priežastys.

Žvilgsnis į rezultatą išmintingai įspėja visas rakštis sukėlusias amputaciją. Pasijauti gudrašikniu. Reginčiu priežastis. Viskas tau aišku ir pridurti nieko nesinori.


Priežasčių pasekmė.

Aiškiaregi, užčiaupk savą kaltę! Na suklydai na? Žmogau, tai normalu! Gausi pažymą - ne nenormalus! Pažadu. Advokato telefono numerį, dėl visą ko, atsimeni atmintinai? Miglotai?! Tyčiojies!? Visi nustebom tąsyk, sakei kas bus, netikėjom, kad anksčiau, manėm, žymiai veliau, bet tu matai kaip gavosi, nemaloniai nustebinai, atvirai pasakysiu.


Gavosi kaip.

visa ta visada visata.


Pk su macu.

Kylančios saulės šalyje atvirų dūrų diena. Atplaukė konteineriovėžys su laime. Tete - jūrininkas. Ką išdirbinėjo motoristai reiso metų, detaliai neaprašinėsiu, jų reikalas. Grįžkim pas savąjį. Artima siela kaip ne kaip. Antro tokio nėra. Nebuvo? Bus? Tuoj mums bus!


Kas bus.

ta bus! Nepražūsim? nesitikėk. Siela pasirodo nebe širdyje su protu. Kur? Bbz. Pirmiausia pasidalinkim perpus vaidmenimis. Man sakiniai prasidedantys iš didžiosios raidės. Tau iš mažosios. Ką pasakysi? patylėsiu.


Sielvartas.

didis sielvartas nebylus. Mažas liūdesys šnekus.


Pievos.

išsiskyrę virtome pele ir vanagu. mano užduotis buvo žaibišku greičiu įveikti atstumą nuo neįprastos šluotos ilgu kotu ir metaliniais platokais tarpais išsidėsčiusiais storokais šeriais iki kupetos. pakeliui gatvę kirto kačiukas. pro šalį važiuojantis visureigis dešiniais priekiniu ir galiniu ratais pervažiavo jam užpakalį kartu su letenomis, salone pakeleivio vietoje buvusi dama įvykio metu  užsidengė kruopščiai sutvarkytomis rankomis makiažą, gatvė nušvito klaikia muzika, klausytis laiko nebuvo, privalėjau skubėti į pamokas ar iš pamokų, nepamenu tiksliai, bet ši vaizdinga pamoka liko įsimintina.


Žydrasis dangus lenktynininkas.

Sukau ratus. Ne per aukštai. Lėčiausiu greičiu. Akylai stebėdamas. Savo širdį. Matuokliai iš tolimųjų rytų, negaliu skųstis. Tačiau man šito ne gana. Trūksta gurų iškalbos. Dramblio kaulo skryniai atrakinti. Pirkliai atnešė iš lamos. Dalia ne dalai, neklausk. Grįsta kolos riešutu. Nemažai auksu.


Aukso Krantas.

Įsteigta nuosava faktorija, tapusi prekybos auksu ir vergais tašku. Intensyvėjant pajūriui daug alkanų genčių migravo į beveik negyvenamą pakrantę. Nesantuokiniams ryšiams tarp kotų ir karštos gilumos.


Pretenzija.

tardai čia. iš kur šitie žodžiai. kokia tvarka. ką aš žinau. visų kilmė iš žodynų ir enciklopedijų. neplak manęs su plagiatoriais. pats ne kitoks. jei nepagauni prasmės, tik dėl savo neįgalumo įsijausti, nemanyk, kad mudu tapatūs. įsiklausyk, neskaičiavęs. nesu dirbtinis intelektas, robote tu nelaimingas! mane turi jausti, bejausmi tu gyvuli! kam sakau? pats su savim kalbose..


Tas jausmas.

žvelgi į ilgą tekstilės atkarpą ir iš lėto imi skubėti praleidžiant skaičiuojamus dygsnius pagaudamas mintį kam tau to reikia.


Apčiuopta tema praeityje.

tau gera su manimi? Buvo. yra? Baigia suirti.


Kolektyvizacija.

gerai idėja atrodo, tačiau istorija įrodė, nieko iš to nesigauna ir viskas baigiasi blogai. nesant vienvaldei šeimininkei kiekvienas pavaldus vargo šeimininkas savivaliauja. Ieškok moters. kokia nauda iš vaikų? Nepradėk. mes dar nebaigėm!


Bipolinis sutrikimas.

Kam tu čia visą šią nesąmonę prirašei, tau ką, grafomanijos priepuolis? nevaryk manęs į depresiją! Tikiesi kam nors įdomu ir įkandama? tuoj apsiverksiu.


Pasiaiškinimas.

2018 m. kovo mėn. 15 d. 18 val. 02 min. viešai vaizduojamajame skyriuje paskelbtame rašinyje klaidų pasirodė nerasta. Straipsniai iš wikipedijos buvo pasitelkti tik po sąmoningai parašytos sandūros 'sepuku pūku'. Visas iki to momento išdėstytas turinys nėra kilęs iš kritiko komentare nurodytų šaltinių. Visi sutapimai atsitiktini. Panaudoti tekstiniai dokumentai išskirti aptraukiančiosiomis kabutėmis, pabrėžiant jų cituojamą prigimtį, be to suderinti su redaktoriumi ir vyriausiuoju, o tikslinių pavadinimų atsisakyta vengiant perkrauti skaitytoją smulkmenomis. Prašau laikyti kūrinį originaliu.


Procesensualinis kodeksas.

Visi šie ir likę užrašomi tekstai yra diktanto pobūdžio. Kiekvienas sakinys nėra išgalvotas nesiskelbiančiojo asmens. Autorius nėra žmogiškos prigimties bei jokios formos atpildo ar prisipažinimų meilėje nelaukia ir nesitiki. Stenografistas per skubėjimą įterpia aibę kultūringam skaitytojui akivaizdžių rašybos klaidų. Redaktorius atlieka pareigą kiek moka. Vyriausiojo brangiausias Ego iš tolo turėtų būti matomas lyg švyturys kiekvienam šiose balose pasiklydusiam žvejui ryšium nerašytos taisyklės. Rekomenduotina skaityti iš trečiosios šalies trečiuoju asmeniu.


Postfucktum

Dabar atsiprašysim, atsipūsim, rengsimies praustis ir sapnuoti trumpą nepamirštamą sapną, kadangi iš ryto privalėsim užkalti nemažiau trisdešimties šaibų per paros ilgumo kėlinį į priešo vartus.
2018-03-16 18:48
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 1 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2018-11-08 12:56
Aurimaz
... gal tu daugiau neberašyk.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2018-03-16 20:13
Nuar
"Bipolinis sutrikimas".  Na ir kam taip sudėtingai. Juk tai ta pati maniakinė depresija. Blogiausia, kad vyrams dažniau maniakinė, bet ne depresinė šio reiškinio pusė pasireiškia.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą