Rašyk
Eilės (78170)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10913)
Vaikams (2717)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Tikras vyras. Gyvenimo vyro paveikslas


Tu vienintelis tikras vyras. Visada juo buvai. Niekada nemokei nerimtų dalykų. Augau kartu su Tavimi. Rūpinaisi manimi kaip rūpestingas ir teisingas Tėvas. Buvai man svajonė. Norėjau visko išmokti tik iš Tavęs. Norėjau, troškau, kad apkabintum, priglaustum prie savęs, pakšteltum į skruostą, bet laikei man vaiku, todėl būdavai vyriškas. Nepasakydavai man nieko negražaus, nerimto. Nesikabinėdavai prie manęs. Laukei, kada aš užaugsiu ir būsiu suaugęs žmogus! Buvai kantrus ištvermingas vyras, kuris niekada nenuskriaustų, neįžeistų, nesitikėtų kažko daugiau iš bręstančio vaiko. Buvai patikimas vyras visose aplinkybėse.
Štai aš suaugau ir esu Tau skirta, tai supratau, nes Tave ištikusi bėda manęs neatskyrė nuo Tavęs, o Dievas leido patirti skausmą dėl Tavęs, kuris vėliau virto į gyvenimo prasmę, begalinį džiaugsmą. Išgelbėjau Tavąją Gyvybę, taip įrodžiau ugnimi degančią savo meilę.
Pasirinkau savo gyvenimą gyventi su Tavimi. Pagal gyvenimo tikslus ir siekius, aš pasirinkau specialybę tokią, kad galėčiau Tau padėti, o Tu dėl to džiaugeisi. Tu apskritai manim džiaugeisi. Leidai prisiglausti, pabučiuoti į skruostą, pakštelti į lūpas. Juk aš Tau buvau tada gražiausia!
Tu laukei kantriai, meldeisi į Dievą prašydamas Malonės- gyventi vieną gyvenimą su manimi. Tiesa, buvai įsipareigojęs kitiems žmonėms, savo šeimai, bet Tu vis tiek nepalikai manęs, nes įvertinai mano didžią auką, kuri buvo skirta Tau. Dėl to Tau buvau gražiausia ne tik išore, bet ir vidiniu grožiu. Tapome artimi vienas kitam. Sielos susijungė į vieną! Tapome artimiausi vienas kitam!
Kai mane apėmė sielvartas, net gi tada Tu buvai tikras vyras! Pastabus, nujaučiantis kažką negero. Tu ištraukei mane iš gilios duobės į kurią aš įkritau. Atsišaukei Tu tik vienas. Norėjau, kad būdama Tavo svajone, aš tapčiau Tavo gyvenimo moterimi. Šiandien nors ir nebėra Tavęs, bet likai mano gyvenime, mano galvoje, širdyje kaip stipriausias, ištvermingiausias ir tikrų tikriausias vyras!  Mano svajonių vyras, mano gyvenimo vyras!
Su antspaudu širdyje Tave išlydėjau, bet pasilikau jausmuose Tave, kuriuos sukūrei, dovanojai, aukojai man.
Visada buvai, esi ir būsi mano atminty kaip gražiausias, tyriausias ir paslaptingiausias, bet labai širdingas vyras!
Myliu Tave už Dievo įskiepytą Tavo vyriškumą!
Myliu, bučiuoju ir galvoju apie Tave.


-Tavo Gyvenimo Moteris-
2017-10-15
2017-10-16 17:23
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2017-10-19 13:35
ieva3003
Tikrai reikėtų elgtis jautriau, jei tai asmeniniai išgyvenimais.
Kas nors gali imti ir pakomentuoti "Oho, tas vyras neištikimas savo žmonai, dar ir ją paliko su vaikais. Dar ir pedofilas gali būti".
O to juk visai nesinorėtų?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2017-10-17 12:57
Ziužiu
Ką čia prirašei? Kas skirta dienoraščiui, nereikia viešai publikuoti. Ypač jausmų proveržio, kuris nesivadina kūriniu, o tuo labiau proza. 1
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą