Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 10 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Pagrindiniai veikėjai; 1. Krymo princesė Elena-Matilda
                                2 Mauricio Islas (Vakarai-Adolfo Solis-Menelajas)
                                3. Fernando Colunga (Rytai-Manuel Fuentes-Guerra-Paris)

Kiti veikėjai;

                              4. Elenos-Matildos motina (jos pamotė)
                              5. Elenos- Matildos patėvis (tikrasis Adolfo tėvas)
                              6. Elenos- Matildos brolis
                              7. Adolfo Soliso mama
                              8. Adolfo Soliso patėvis (tikrasis Elenos-Matildos tėvas)
              Manuelio-Pario meilužės, Manuelio-Pario dvaro valstiečiai, Manuelio-Pario cheminės laboratorijos darbininkai, „Miško brolių“ nariai, girininkai, mėsainių firmos darbuotojai, „NIKE“ saloninio klubo nariai, humanitarinių misijų darbuotojai, „MĖLYNOSIOS GVARDIJOS“ bei „RAUDONOSIOS ARMIJOS“ kariai, karininkai bei vadai, taip pat žydai, arabai, juodaodžiai, azijiečiai, latinosai bei europiečiai.


          Jauna, aštuoniolikos metų princesė Matilda gėlių pievoje leidžia smagų laiką su kareiviu-“miško broliu“ Adolfo Solis. Tačiau Matildos mama, V, P ūkio direktorė, nepritaria šiems santykiams - ji vis įtarinėja Solisą šnipinėjimu CŽV. Iš tiesų, Menelajas-Solisas ir yra toks užverbuotas agentas, apsimetęs KGB darbuotoju ir teikiantis informaciją į Vakarus apie okupuotos Krymo teritorijos gyvenimą - kitame jūros krante jis gyvena mansardoje. Taip pat jis dalyvaudavo ir humanitarinėse misijose Afrikoje.
          Kartą, vieną vakarą, Matildai einant vienai namo, ją pastebėjo Manuelis Fuentes Guerra-Paris- dvarininkas dendis-chemikas, caro vietininkas šioje žemėje, į Krymą atvykęs su tikslu atkurti Mongolų Ordą ir įvest feodalinę KGB tvarką. Išvydęs Eleną-Matildą, jis įsimylėjo ją iki ausų ir... Vėliau, aplankęs jos motiną, pareiškė, jog nori princesės rankos. Matildos motinai labai patiko šis manieringas dendis ir ji nusprendė už savaitės surengt vestuves.
          Matilda visomis išgalėmis stengėsi pabėgt iš namų - tačiau buvo įkalinta jos pikto bei pavydaus brolio, kuris dargi jai liepė skaityt Markso, Lenino, Stalino, Žirinovskio bei Dugino raštus.
          O, pasirodo, jog Elenos-Matildos mama visai nėra jos mama, o tik ją kažkada įsivaikino. Tikrasis Matildos tėvas jau keli metai kaip vedęs našlę Adolfo Soliso-Menelajo motiną ir užjūryje yra įkūręs mėsainių fabriką. Tikroji Matildos mama buvo nunuodyta Matildos pamotės. Na, o Matildos pamotės vyras - tikrasis Adolfo Soliso tėvas, kažkada nužudęs Soliso Menelajo mamos vyrą ir ją vėliau išprievartavęs.
            Ir bėgo dienos... Ir... Atėjo ta diena, kai turėjo įvykt Matildos ir Manuelio vestuvės ir,,, Deja, jos įvyko - Manuelis Paris vedė Eleną-Matildą prieš jos valią, bet... Solisas-Menelajas, kai sužinojo apie šias vestuves... paprašė KUO GREIČIAU ĮVEST Į SALĄ MĖLYNĄJĄ GVARDIJĄ IR PRADĖTI KOVĄ SU RAUDONARMIEČIŲ KAIRIUOJU REŽIMU!!!
            Elena-Matilda buvo įkalinta Manuelio-Pario viloje (Paris, beje buvo lėbautojas ir turėjo nemažai meilužių bei žmonų - jis propagavo daugpatystę, taip pat jis rašydavo eilėraščius „NIKE' draugijai bei aktyviai dalyvaudavo cheminėse misijose Artimuosiuose Rytuose). Sykį Manuelis bandė Matildą išprievartaut, bet jam to padaryt, visgi, nepavyko.
            Ir štai į salą... Netikėtai įsiveržia „mėlynieji“ - tai sužinojęs, Manuelis kreipiasi į KGB karinę valdžią, prašydamas, jog ši apsaugotų jo rūmus nuo priešininkų kariuomenės šturmo - taigi, vėliau tie trojėnai išsirikiuoja būriais ginti Fuentes Guerros pastato nuo 'invazinių helėnų'.
            Greta CŽV kariuomenės vadų, kaip aukšto rango karininkas į salą atvyksta ir Adolfo Solis; jis jau žino, jog Manuelis bandė išprievartaut jo merginą, tačiau jis niekur neskuba - jis atsargus: į dvikovą savo varžovo nekviečia, nes turi informacijos, jog Manuelis-Paris visas iki šiol  vykusias dvikovas laimėdavo sukčiaudamas - pasinaudodamas klasta bei sekundantų pagalba. Tuo tarpu, Manuelis -Paris Fuentes Guerra supranta, jog 1;1 dvikovos nelaimės, tačiau, žinodamas, kad jam iš šalies bus teikiama pagalba, vis siuntinėja savo varžovui Menelajui laiškus, kviečiančius susiremt. Vėliau, šiek tiek išdrąsėjęs, Manuelis apsirėdo valstietiškais-sodietiškais rūbais ir vaidindamas operos solistą (“Figaro ten, Figaro šen“, „Marina Marina Marina“, „Tu, Kuris aukštai... „), išsiruošia už rūmų ribų kaip pasyvus karo stebėtojas.
            Taigi - kas triumfuos; „Amor real“ kubietiški cigarai, ar, visgi, „Iliada“ bei Trojos šturmas? Ar, visgi, Matilda pamirš Adolfą ir pamils Manuelį, ar, visgi, Menelajas susigrąžins Eleną ir Paris patirs Fiasko? Nepraleiskite tęsinio - gero jums žiūrėjimo:)
2017-07-28 00:30
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 1 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2017-07-28 22:05
Nuar
Sakote, kad čia scenarijus. Galima pasijuokti iš Jūsų pasakytos nesąmonės. Trūkstant žinių ir atsakingai siekiant išvengti klaidų, galima ne tik gauti bakalauro ar magistro laipsnį ten, kur leidžiamos rašyti tokios nesąmonės, kaip ši, tačiau ir pasinaudoti, kad ir YOU TUBE. Pažvelkite į įrašus, kaip vyksta aktorių pasiruošimas vaidinti ir bendrai, susirinkus visiems, yra skaitomi scenarijai. Jūsų rašliavą aktoriai nesugebėtų perskaityti ir tinkamai įsijausti į savo vaidmenį. Darbinis užrašas knygutėje negali būti scenarijumi.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą