Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 8 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Pavasaris gana šaltas, bet galima įžvelgti ir teigiamą pusę. Juk kai šalta, žmonės tampa gyvesni, atkutę, budresni, akylesni sau ir savo aplinkai.       
      Už viską galima išmokti jaustis dėkingiems. Net ir už retai pasirodančią saulę šiomis lietingomis dienomis. Arba už tai, kad kvėpuojame. Pabandykite sulaikyti kvėpavimą keletui minučių ir tada suprasite, kaip gyvybiškai svarbus ir reikalingas žmonėms yra kvėpavimas. Taip pat už tai, kad turite švaraus geriamo vandens ar mobiliąsias technologijas. Ar įsivaizduojate, kiek pasaulyje yra žmonių, kurie sau to neįstengia leisti? Skurstančių pasaulio šalių yra be galo daug. O kiek vaikų Afrikoje badauja...
        Tad išmokime būti dėkingi už tas dovanas, kurias gyvenimas mums dovanoja. Nepriimkime jų kaip savaime suprantamų. Nes kuo žmogus daugiau jaučia dėkingumo už dalykus, kurie jį supa ar jam nutinka, tuo daugiau pilnatvės ir dar geresnių dalykų jis pritraukia prie savęs. Taigi kad ir kur jūs bebūtumėte, kad ir kokiose gyvenimo sąlygose gyventumėte, būkite dėkingi ir pasaulis aplink jus pradės keistis. Į gerąją pusę. Pajusite, kad saulė ryškiau šviečia ir labiau šildo, kad artimieji jumis rūpinasi labiau ir kad pats gyvenimas tampa šviesesnis ir ryškesnis.
2016-07-05 20:44
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2016-07-10 14:03
nutrinta
Šviesios mintys.
Geros dienos Jums.
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-07-09 20:19
tictac_it
rebefingas veža :) (ir netiesiogine prasme irgi :)) 1
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą