Rašyk
Eilės (78155)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 0 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Sveiki, pradėjau kurti ir noriu pasidalinti su jumis savo kūryba. Jei jums patiks aš jausiuos laimingas, jei ne, koks skirtumas. Tiesiog noriu pažiūrėti kaip žmonės tai vertins. Tai yra pirmasis mano bandymas prozoje, o poezija užsiimu seniai. tai tiek:)
I.
„Čerčilis tiek daug gėrė ir rūkė, bet vis tiek mąstė blaiviai, o ir gyveno bjaurybė apie 90 metų. Bet tu gi ne Čerčilis, tu tik suknistas Fabijus Domarkas. Fabijus, Fabijus, Fabijus. Kodėl tėvas toks silpnas ir nusileido italei mano motinai rinkdamas man vardą. Kodėl apskritai vedė italę, kai tiek daug puikių lietuvių, gražių ir protingų. Gražiausios moterys pasauly juk lietuvės! O tai dabar turėčiau normalų skambų lietuvišką vardą, tinkantį prie pavardės. Jogaila Domarkas. Vytautas Domarkas. Mindaugas, Gediminas, Gabrielius. Ne, ne Gabrielius, čia juk žydiškas vardas. Nors ką aš turiu prieš žydus? Kaip tik nekenčiu asilų gerbiančių Hitlerį, skatinančių antižydiškas nuotaikas. Geriau liksiu prie Jogailos ar Vytauto, šie skamba geriausiai. Skamba geriausiai, bet aš vistiek lieku Fabijus. Kaip suknista Škoda,, Fabia“. Pasikeisiu tą bjaurų vardą, o geriau ir pavardę, nors ji ir visai nieko. Tikriausiai tėvai mane tada užgrauš. Bet ką man reiškia tėvai, kurių lūpose daugiausia priekaištai. „Turi dėkoti jiems jau vien už tai, kad jie tau suteikė gyvybę, Fabijau“. Ne kartą girdėjau tai sakant net draugus, bet aš neprašiau, kad motina mane gimdytų, o ir tėvui nereikėjo lipt. Dabar tegu neėda manęs, kad toks užaugau. Fabijus. Kaip nekenčiu savo vardo, bent pavardė nėra jau labai bjauri. Gal nesikeisiu jos vien dėl to, nes daugelis sako, kad ji graži, nes lietuviška, ne taip kai koks -ovskis, -olskas. Nors ką man reiškia Lietuva? Ar ir jai turėčiau dėkot kaip tėvams? Nesulauksi nei tu, motina gimdyve, nei tu, motina žeme. „

Daugiau bus galima rasti https: //www. facebook. com/Vilkouzrasai . Patinka - spauskit like ir laukite tolimesnių dalių.
2015-08-21 16:55
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-08-28 14:38
forehater
Man visuomet patinka, kai menas naudojamas reklamos sumetimais. Ypač, tokios svarbos svetainėse, kaip rašyk.lt :)))
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-08-25 21:46
ephemeros
Gražus vardas Fabijus.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-08-23 16:07
Valius
Visai nieko tokie pamąstymai, man patiko. Maištauji? Vis maištauji?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-08-21 20:13
Pelas
Ar škoda fabia taip pat suknista kaip ir feisbukas?
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą