Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 8 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kita - Gėlių stotelė. Pasverkite man tris gabalėlius laimės, sako miniatiūrinės kepyklėlės lankytoja Gėlių gatvėje. Turbūt bandyta imituoti Paryžių. Bet su tais žodžiais nesugros joks rylininkas, nes čia kitaip. Ir ji pasakė ne laimė, o tortas su kremu.
Koks pavadinimas! Gėlių gatvė. Ji remiasi į Sodų gatvelę. Iš kur Vilniuje tokie vardai? Kažkada ten buvo kaimas su daug gėlių ir sodų. Istorija liko žolių atmintyje, jos vis netyčia prasikala iš po grindinio.
Pasverkite tris gabalėlius laimės. Susukite ją į didelę tūtą. Į tokią pačią, kur prieš daug metų kaimo krautuvėse pakuodavo saldainius. Storas, rudas popierius nemaloniai čežėdavo. Nuo garso krėsdavo šaltis. Mhmm viską atsimenu. Atsimena ir miestas.
Ar būtume tokie, kokie esame, jei neturėtume atminties. Manau, kad ne. Tik laimės niekas nepasvers. Tai geidžiamiausia prekė, pyragaitis, kurio neįmanoma nusipirkti. Ne visi jį moka iškepti. Vis kažkurio ingrediento trūksta.
2015-08-20 20:46
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-08-24 15:44
agricola
pritariu tiktacui, ir galvoju, kad reikėtų išplėtoti to baisaus rudo popieriaus temą, būt įdomu, nes aš ir pats pamenu tas tūtas, bet ne jos svarbu buvo, o saldainiai... nevertinu, nes iki esė trūksta....
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-08-21 20:31
tictac_it
ne esė, miniatūra tokia, kažkaip grubiai užbaigta, kategoriškai - o esė gal būtų pasamprotavimas apie ingredientus :) 1+
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą