Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 4 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kiekvieną dieną žiūriu į tave, vis labiau siekdama įsiskverbti į tave ir perprasti tavo vidinę visumą. Noriu jausti tavo šilumą, sklindančią mano kūnu, noriu tave valdyti, perimti tavo gerąją aurą ir trykšti puikia rytine nuotaika ir energija kiekvieną rytą, kaip tai darai tu. Trokštu turėti tiek pat svajonių kaip ir tu, ir jų siekti, o tam juk reikia ryžto ir užsispyrimo. Šias savybes turi, gal pasidalinkim per pusę?

Turiu daug troškimų, įdomu, ar tu bent pagalvoji apie mane? Ar pamąstai, kaip man šalta rytais, ar tik tyliai šaipaisi iš mano drebančio kūno rytinėje autobusų stotelėje?

Kaip aš myliu tas dienas su tavimi! Dievinu tą ryškią saulutę, ir džiugu, kad ja džiaugiamės abu. Taip pat miela matyti tavo medžius – atgyjančius ir žadančius, kad šių metų derlius bus daug didesnis, negu praeitais metais.

Pikta tik dėl to, kad mėgsti iš manęs pasityčioti. Vos ne kiekvieną vakarą pasiunti vėją  į talką ir taršai man plaukus. Arba, staiga užsiundęs lietų juokiesi iš mano šlapios ir nepatenkintos veido išraiškos, taip sukeldamas man vidinį liūdesį ir agresiją.

O naktimis vis galvoju apie tave – tokį džiaugsmingą, nešantį vien teigiamas emocijas. Užmiegu su ramia mintimi, žinodama, kad ryte vėl pasirodysi – toks pat saulėtas, mylimas pavasaris.

2015-03-30 00:33
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-04-07 10:51
Marquise
Pirma, čia nėra esė.
Antra, šiam tekstui tinkantis komentaras yra čia: http://www.rasyk.lt/dienorastis/padusavimai/392534.html
Trečia - turiu nuojautą, kad jums artimesnė poezija, nei proziniai žanrai. Mėginkite koncentruotis į eiles, o jei norite išmėginti jėgas prozoje, siūlau skirti tam daugiau laiko nei 5 min tekstui.
Sėkmės.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-03-30 10:43
Juozas Staputis
...įdomia rašytoja.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-03-30 10:41
Juozas Staputis
Gražu, pavasariška, tikrai tapsite įdome rašytoja.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą