Rašyk
Eilės (78170)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10913)
Vaikams (2717)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 14 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







O ką tu, žmogau, gali padaryti, kai tavo pačio širdis tau nebe priklauso? Lyg kažkas, kol tu miegojai, įsliūkino į tavo pridususį, šaltą kambarį ir tyliai išėmė tavo širdį iš neseniai sugijusios krūtinės. Aštriais jausmų ašmenimis pjovė tau krūtinę per tuos pačius, neseniai laiko sugydytus randus.

Žmogau, bet tu juk viską jautei: kaip begėdiškos, nepažįstamos, tačiau be proto viliojančios rankos traukė iš tavęs tą  širdį.  Vagies veidą, akis ir kvapą tu dar ilgai atsiminsi. Lyg kiekvienas krūtinėje esantis randas yra sudarytas iš vagies inicialų. Jautei…tu tikrai jautei, bet sustabdyti širdies vagies nenorėjai. Ech, žmogau, kiek laiko dabar tau teks laukti, kol užsitrauks ši žaizda?  Juk tiek ilgai dildei aštrius širdies kampus, kol kažkas nesusižeidęs išdrįso ją paliesti…

Žmogau, o jeigu sekanti širdis nebe užaugs ir žaizda nebe sugis? O jeigu nebe sudygs tos vilties, noro ir prakeikto vienišumo baimės sėklos, ir liks tik tuščia krūtinė…?
2015-03-09 11:48
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-03-09 21:31
švo
Čia ne proza
čia laiškas sau
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-03-09 12:04
Laukinė Obelis
Jau yra prirašyta begalės gerų ir nelabai gerų kūrinių apie sielvartą, skausmą, širdžių daužymą ir meilės nužudymą. Tačiau dar nė karto nesu skaičiusi kažko panašaus - apie širdies pavagimą, išėmimą iš krūtinės, o galiausiai dar daugiau - naujos širdies auginimą. Visa tai, mano manymu, laviruoja ant originalumo ir "nesveikumo" (netikęs žodis, bet kito nerandu) ribos.
Tai va, už tą originalią mintį norisi pagirti, bet šiaip, kaip prozos kūrinėlis - gana prastai. Daugiau primena padejavimą, tik jis, kaip jau sakiau, truputį išsiskiria iš kitų.
Bet kokiu atveju, linkiu, kad širdžių niekas nevogtų ir nedaužytų.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (2)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą