Rašyk
Eilės (78091)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Dievas žmogui davė dvi kojas. ir pakankamai nemažai pėdų ploto. Dėl dviejų priežasčių: kad eitų kai reikia ir eidamas pripėduotų pilną pasaulį, kad tie pėdsakai susikirtinėtų su kitais. kad paskui pėdsakus bėgtų vilkas ieškodamas . O pametęs tavo pėdas grįžtu atgal klaidžioti kaip anksčiau.
Kita priežastis kodėl dievas davė pėdas, kad žmogus galėtų tvirtai stovėti. jei negali išstovėti ant savo kojų, neturi teisės atsistoti prieš kitą žmogų. Skęsti galima ne tik vandeny, bet ir ant žemės. Vandeny skendimas labai paprastas, fiziškas, biologiškas veiksmas. Kai žmonės skęsta ant žemės, tai jau dramatiška. Dažniausiai tokie skestantys ir nesugebantys išstovėti ant kojų tempiasi ir aplinkinius.
Ne visuomet lengva atpažinti kad žmogus skęsta. labai dažnai skęstantys žmonės mėgsta, liaudiškai sakant - „kapoto orą“. stipriais entuzaistingais mostais kapoja orą, bandydami įrodyti teoremas, kuriomis patys netiki. Jie taip stipriai įtikinėja kitus žmones savo laime, kad giliai širdyje tiki patys patikėti šia patogia tiesa. \
Kai sunku tvirtai išstovėti ant kojų, skęstantieji kartais plūduriuoja. plūduriuoja lovoje, plūduriuoja priešais kompiuterį lesdami kitų gyvenimų trupinius. Kartais plūduriuoja labai ilgai. ir neskęsta. kas keisčiausia neskęsta. Jei žmonės juos negražiai pavadina, įsižeidžia, tačiau vis tiek neskęsta, kaip ir tas negražus pavadninimas. būsena kai negali nepasieki dugno, pagrindo nuo kurio  galėtum atsispirti žmogų paverčia šūdu (sorry už grubumą) su kojytėmis, kurios kurios nesistemingai juda. mažas šūdas su dviemam mažom kojytėm juda erdvėj. Trenkiasi į ledkalnį - tikisi išgirsti orkestrą, tačiau visiška tyla. tik girdisi kaip mažos kojytės kapoja orą, tai viename miesto gale tai kitame.
2015-02-03 01:51
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-02-03 16:31
tictac_it
šdas :) bet tik į dnr  - dėl klaidikių, neatidumo, šdnos skyrybos - 1
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą