Rašyk
Eilės (78165)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







/slapto pasiklausimo išklotinė/

II Dalis

---Bet gal grįžkime iš aukštybių atgal į Žemę, prie sekso reikalų, nes vėl užsikabinsi už kokių tai „Gipso Bizonų“ iš hadronų kolaiderio.
===Tavo gladiatoriai tos seks energijos turi perteklių. Pats sakei, kad suvaldytumei juos, pastoviai į maistą dedi valgomosios sodos.  Karo metu niekas testosterono neslopina, netgi priešingai. Degtinė būtinas palydovas įveikiant baimes. Todėl karo grobis jiems kaip atlygis.
Bet tai nieko bendro su Dieviškuoju Planu. Kai nėra meilės, tai seksas - tik gyvuliškas instinktas. 
Plačiąja prasme, seksas - būdas  apsikeisti energijomis, taip papildant save ir savo partnerę, suteikiant tobulumo kad ir laikino. Tai yra  trumpalaikė būsena, su ilgalaikėmis  pasekmėmis.
Būtent tobulumo būsena, nes rutulys ir yra tobulumo simbolis.
--- Tu turbūt per daug Dievo kraujo būsi prisigėręs ir Dievo kūno prisivalgęs per kryžiuočių šventes, kad taip nejuokingai nusikalbi.
===Galvok savo galva.
Vyras ir moteris tai yra energijos In ir Jang sankaupos, priešingi  pradai  ir kurie tuo pat metu  priklausomi ir negali egzistuoti vienas be kito. Kaip  kad nėra dienos be nakties, šviesos be tamsos.
In yra siejamas su tamsa, pasyvumu, moteriškumu, kryptimi žemyn, naktimi.  Jang yra šviesus, aktyvus, vyriškas, krypstantis aukštyn, susijęs su diena.  Pasižiūrėk kaip  tas  simbolis atrodo ir pabandyk suprasti, kad seksas tai nėra tik intymus artumas.
Nors ir prisijungus į pirmos čakros rozetę,  radijas užgroja, bet ne visiems. Kai kam per visas čakras plazda drugeliai ir gyvenimas būna gražus. O kai kam ir visai nieko. Vadinasi kažkam tik blynas, 2 D, o ne rutulys. Vadinasi, kaip sako liaudis-nesutapo  charakteriai.
Bet neatiduota seks energija neduoda ramybės nei dieną, nei naktį . Sapnuojasi įvairūs vaizdiniai, kurie trukdo normaliai dirbti ir ilsėtis, žodžiu-gyventi. Tai galiausiai perauga į agresiją prieš save patį ir kitus. Kad viskas vyktų unisonu, reikalinga dermė. Kaip tu pasakytum, atitikti kirvis kotą,  plačiąja prasme.
Kada dvi energijos rūšys susitinka, vyksta jų mainai. Susipina, sukasi nelyginant Archimedo spirale.  Kai suformuoja rutulį, tada ir pasiekiama nirvana. Be abipusės meilės tai yra nepasiekiama.  Žinok, kad ne kiekvienas, ne su kiekvienu/kiekviena prisijungimas ir toli gražu ne visada, netgi labai retai kam, o dažniausia niekam tai nepavyksta. Nors visi vis bando, bando...
---Aha, kaip kokie band itai. Ir kaip uždainuotų Mikas Jėgeris-„I can`t get no satisfaction. “
Bet gerai čia užlankstei. Matau tokį paveikslą. Sakyk, ar pats tai sugalvojai, ar kas pasakė?
===Geras klausimas. Bet geriausias klausimas yra tas, į kurį nėra atsakymo.:)
Pajuokavome, einame toliau. 
Čia yra labai rimti dalykai, norai kurie suka šį  Samsaros ratą. Nes pasaulyje yra  per daug žmonių kurie jau neturi norų.
Tai jeigu  prakalbome apie kištukus ir rozetes, tai labai svarbu žinoti kaip, kada ir kur juos kaišioti, kad neįvyktų trumpas jungimas ir neperdegtų instaliacija. Saugikliai visada yra gerai. Tam jie ir skirti.
---Nu kas čia neaišku?  Suradai kokią rozetę ir jungiesi. Da gerai kad visose pažąstyse būtų po vieną.
===Matau tau karas greitai baigsis. Šovinius iššaudysi greituoju būdu ir paskui eisi kaip vergas pakeltomis rankomis, nuleista galva ir kabančia galvute... po tiltu. O tada į tavo buvusią  rozetę jau jungsis kitas gladiatorius.  Ir tada pavydas,  bei alkoholis tave pribaigs.
Ai, tu mane vis priverti vulgariai kalbėti apie gražius dalykus. Sutik, juk moteris yra tikrai tobulesnė būtybė už vyrą. Tikrai apdovanota daugiau, nei mes, kurių paslaptis  stengiamės įminti ir vis nesėkmingai. Labai dažnai jos ir pačios savęs nesupranta. Gal kad jos meluoja geriau?  Pagaliau moterų ir nereikia stengtis suprasti, jas reikia tiesiog mylėti.
Tad jas taip ir įsivaizduokime, kaip  gėlės žiedą, kuris atėjus laikui  išsiskleidžia, suspindi savomis spalvomis, paskleisdamas svaiginantį aromatą, kad tik tu nutūptum ant to žiedelio ir jį apdulkintum.  Ir tada plazda drugeliai ...
Toks tas pasaulis po saule.
---Aha, kai ateina metas kriaušei kristi, tai krenta kad ir į š...  Ir nieko čia nepaparpsi, kaip sakydavo mano bočiai.
Bet ką aš žinau. Visokių yra tų gėlių. Rožės- gėlių karalienės. Tai tikrai labai gražios, bet spygliuotos, kaip kokios blondinės, su savo kaprizais. Plikom rankom nepaimsi. O tos kurios imamos plikomis rankomis, arba tave  ima net be rankų, su  čiuptuvais, tai pilnos pakelės ir sąvartynai tų durnaropių. Eina sau, tos su Wolfsvaginom, tik čiulpia tavo sex energiją ir tą kuri piniginėje išraiškoje.
Aš taip neidealizuočiau tų apatinių girnapusių. Kiek jau jos pražudė joms neįtinkančių, tai tokios statistikos niekas ir neveda. Sakyč tikros juodosios našlės ir kitokios klumpelės imfuzorijos.
===Tai po kokius sąvartynus šlaistaisi, kad tiek  daug jų vaidenasi?
Pabuvus arenoje, atrodo  kad apskritai kitokių ir nėra. Vien tik gladiatoriai aplinkui.
Net tas kur tribūnoje su lauro vainiku ir skeptru, apsuptas geidulingų gražuolių. Nors distrofikas paskutinis.
Nuėjus į lazaretą, atrodo jog sveikų žmonių kaip ir nebūna, nekalbant apie kapinėse pasikavojusius, kuriose beveik nėra nė vieno sveikai numirusio. Tiksliau, su retomis išimtimis. Tai taip ir su tais tavo sąvartynais ir pakelėm.  Tad rinkis kur ir su kuo eini grybauti.
---Na ką čia gali Dievo avinės pasirinkti? Kaip Piemuo pasakys, taip ir darysi. Nes pats sakei, visur kreivi veidrodžiai .
O man vietinės reikšmės  sutreneris sakė,  kad trisdešimt procentų meilės pardavėjų dirba tą darbą  iš malonumo .
2015-01-07 16:18
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-01-20 18:50
Šioks Toks
Pataisymas.
t.b. LXXXIII laiškas.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-01-19 20:50
Šioks Toks
Šmadrijai.
Tikriausiai girdėjote tokį britų daininką Chrisdeburgą, kuris atlieka savo dainas. Viena iš jo `Hitų`"Lady in red".
Ką tuo noriu pasakyti?
Ogi tai, kad jis visai  neturi jokio muzikinio išsilavinimo ir nepažįsta natų.

Dabar paklausykite:

https://www.youtube.com/watch?v=hy0pZ_JvL4k

Tai ir aš sakau: VaiTai, neiTite į moTyklą, nes aš ten jau buvau. NieTo gero. :D
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-01-18 15:20
Šmadrija
Skyryba, autoriau! Kas per f*** su šitais === ženklais?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-01-12 16:56
Mute
Ar vandens turite? Burnai...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-01-07 18:13
Juozas Staputis
Gerai sudėliota labai rimta tema.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą