Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Sveiki, šiandien apie ją šnekės ne ji, o  aš . Jos geriausa draugė . Nes Jos nebėra . Man vis dar sunku kalbėti apie ją, bet jūs turite sužinoti tiesą . Kaip viskas prasidėjo? Labai paprastai . Ji atėjo į šeštą klasę, nuo tada ji buvo mano geriausia sesė. Tik dešimtoje klasėjė ji pasikeitė, nes išgražėjo . pasidarė graži, ilgais plaukais, gražiu stikliniu veideliu . Bet jos vidus liko toks pat . Tokia pati, avantiuristė, medžiotoja, bet visalaik ieškanti tikros Meilės. Aš buvau vienintelė kuri ją pažinojo . Kadangi ji buvo graži ir pati vaikino norėo, tai ir turėjo . Pirmas buvo vardu Erlandas . Toks stambokas, bet geras . Net neįsivazidavau, kad jie galėtų būti pora. Ir aš buvau teisi, ta meilė truko tik dvi dienas . Taip praėjo kikios kelios savaitės ir vėl ji susikibusi vaikšto . Laiminga, šypsena per visa veidą . Edgaras jo vardas . Toks gražus pasitkintis savimi . Tikras liūtas, pumai . Nors ir kaip gražiai jie du atrodė, bet meilės ten nebuvo, jie kai likdavo vieni neturėdavo apie ką kalbeti. tiagi tai truko jau netgi dvi savaites ... Daugokai kaip jai . Dar po jo buvo dar du, daug įdomesnės buvo meilės .... Laukite kitos dalies .
2013-12-06 16:29
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2013-12-06 18:17
Gogl Mogl
Na tikra svajonė, aišku, visų ego-šmego princesių, šitaip kad apie jas kas parašytų. O gal geriau pirmuoju asmeniu bandyk kitą kartą?
Čia nėra įtikinamo paveikslo, net/nei to, nors kaip suprantu vienintelis vinis šito tekstelio ir turėjo būti. Pabandyk kažkaip kitaip kitą kartą, sėkmės.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2013-12-06 16:39
tictac_it
ne ne, geriau nereikia kitos dalies, jau ir šitos perdaug :) 1
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą