Rašyk
Eilės (78168)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2715)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 19 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Dar vienas šaltas darbo dienos rytas. Ištinusiomis akimis ir susivėlusiais plaukais šliaužte šliaužiu mokyklon. Ten, kur laukia krūva bukapročių, mažvaikių klasiokų ir aštrialiežuvių klasiokių, kurios sugeba tik apkalbinėti tuos, su kuriais po sekundės apkalbinės kitus. Galbūt todėl, per pertraukas dažnai būnu tarp klasiokų, nors jie ir buki, bet bent jau ne veidmainiai.

O šaltis nepakenčiamas. Jis prasiskverbia iki kaulų ir šaldo. Šaldo taip, kaip jau senai nešaldė. Bet šalčiausia, ko gero, mano širdyje. Jo nebėra. Nebėra to, kurio balsas pažadindavo drugelius mano skrandyje, kuris paimdavo už rankos ir, atrodo, viskas pasidarydavo geriau. To, kurio aistringas, bet švelnus bučinys uždegdavo manyje tą mažą liepsnelę ir bent akimirkai pasijusdavau geresnis žmogus, laimingesnis žmogus. Nebėra to, kurį apsikabinus jausdavau, jog visas pasaulis yra mano glėbyje. To, kuris sugebėjo įžvelgti manyje kažką labai gero. To, kuris pažadino manyje tą švelniąją mane. Nebėra to, kam galėjau išsakyti visas problemas, skausmus, rūpesčius, džiaugsmus, nuoskaudas, laimėjimus. Nebėra to, kurį įsimylėjau kaip tuščia vėjavaikė, kurį mylėjau besąlygiškai, nors ir nemokėjau to parodyti. Jo nebėra....

Dar vienas šaltas darbo dienos rytas. Ištinusiomis akimis ir susivėlusiais plaukais šliaužte šliaužiu mokyklon. Šaltis nepakenčiamas, jis prasiskverbia iki sielos gelmių. Suranda jautriausias sielos daleles ir jas suspaudža, suspaudžia taip, jog skausmas išpaudžia ašaras, o ašaros, griaužia veidą, akis ir lūpas. Velniškai skauda. Labiausiai, ko gero, skauda širdį, nes jo jau nebėra. Ir jis nebegrįš...

Susitraukusi iš šalčio, ašarotomis akimis ir šlapiais batais pagreitinu žingsnį, kad vėl nepavėluočiau.
2012-11-29 18:44
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-14 11:36
Lengvai
čia ne proza, o dienoraštis.

1
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-14 11:36
Lengvai
čia ne proza, o dienoraštis.

1
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-05 15:45
Marquise
Šiek tiek paklonuosiu savo komentarus, kadangi kūriniai taip pat klonuojasi:


Miela autore, aš tikiu, kad Jūsų meilė Jums yra vienintelė ir nepakartojama, tačiau kiekvienas pradedantis rašyti žmogus kažkodėl pradeda būtent nuo jos. Taigi jei labiau pasiknistumėte šiame puslapyje rastumėte marias meilių. Visas jas jungia idiliškumas, būtasis laikas, sudievinimai, atodūsiai, tiesiog neišsenkančios odės jam/ jai. Ir dar vienas dalykas juos vienija - netobulumas, vertinant literatūriškai.

O jei rimtai norite užsiimti kūryba - sukurkite herojų, kuris niekuo nebūtų panašus į Jus ir darytų tai, ko Jūs nedarote, bet pradžiai pasirinkite Jums gerai žinomą laiką ir vietą, kad visiškai nenutoltumėte nuo realybės.

Lauksiu naujų ORIGINALIŲ bandymų

Sėkmės
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą