Rašyk
Eilės (78076)
Fantastika (2303)
Esė (1552)
Proza (10905)
Vaikams (2710)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 14 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Labas,

Aš esu, mažas tuščias balionėlis, kuris pilnas oro, kurį įkvėpė tas, kad aš gyvenčiau. Jis įkvėpė ir iškvėpė į mane. Viskas vyksta tada, ką jis pagalvojo įkvėpadmas ir tuo mane įpūtė. Bet dažniausiai jis nieko nepagalvoja, tik tai daro, todėl aš toks tuščias, bet spalvotas, turiu spalvą, kokią, nesakysiu, nes pats nežinau. Kokia mano paskirtis, skristi ten, kur pučia vėjas. Tas kas mane paima, man nesvarbu, svarbu, kad jam aš rūpėčiau, nes juk bijau susprogti.
Mano gyvenimas tuščias, kartais pasidaro taip liūdna, kad išleidžiu orą. Man taip būna tada, kai neturiu stiprybės. Aš dažnai liūdžiu, dažnai taip atsitinka. Ir vis dažniau pagalvoju apie gyvenimo prasmę. Kokia mano gyvenimo prasmė? Ar aš taip tuščiai ir nugyvensiu gyvenimą?
Žinoma, yra visokių, kiekvienas skirtingai su manim elgiasi. Kitų balionų prasmė, kurią įkvepia žmogus- susprogti, bet ne bet kaip, o kuo įdomiau... Įdomu, kaip galima įdomiai susprogti?
Aš dažnai žiūriu į dangų, ir ilgai žiūrėdamas, pagaliau sugalvojau svajonę, kilti į dangų, kuo aukščiau ir pamatyti pasaulį... Svarbiausia, kad iš aukštai, tada įkvėpėjai atrodo toki mažyčiai...
Aš dažnai būnu duodamas mažiems vaikams, nes juk ir aš mažas, su jais būna labai įdomu. Kartais labai mažas vaikas nesugeba pagriebti manęs, tada išslystu pro pirštus ir nubėgu, dažniausiai aš jam neįdomus, bet man smagu.
Mano mintys vis dar sukasi apie gyvenimo prasmę. Man patinka tuščiai galvoti, tada atrodau labai protingas. Toks susimąstės ir lyg išskridęs, juk žinote kokia mano svajonė.
2012-10-23 16:05
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-01-16 18:18
Danė
Vien tai, kad apie balionelio tustybe tiek prirasyta, kad tam oro burbului tiek skiriama demesio, tema verta diskusijos. Kurinyje autore kalba pirmu asmeniu, bet apie save retas kuris pasakytu, kad jis yra tuscias arba kitaip - pilnas oro, todel susidaro toks ispudis, kad noreta isijausti I aprasytojo baliono vaidmeni. Manau, neverta rasyti apie Nieka, kai aplinkui  yra Nenieko.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-10-24 14:41
nanyna
mažas tuščias balionėlis, kuris pilnas oro


nieko šiaip.

aš mažas debesėlis
aš ne lokys visai
Įvertinkite komentarą:
Geras (3) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-10-24 12:51
chaose
Ačiū už -3 :D
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-10-24 10:34
tictac_it
visai neblogai ta blionėlio metafora :) 3-
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2012-10-23 16:41
Tommis
Balionėlio gyvenimo prasmė? Įdomus klausimas. Sprogti, nuskristi aukštai ir toli. O viskas baigtųsi kokiam sąvartyne, krosnyje ar nežinomoje vietoje dūlėjant ilgai ilgai... Čia žiūrint iš realaus balionėlio pusės. O kaip su balionėliu-žmogumi? Kiekvienam savas gyvenimas, savas kelias, savas tikslas. Kažkas sprogs, kažkas nuskris toli, kažkas išleis palengva orą... Beje, apie įdomų sprogimą - yra tokia citata "it's better to burn out than to fade away".
Truputį kūriniui maišo tam tikri nesklandumai. Pavyzdžiui, priešprieša "tuščias - pilnas". Šioje vietoje ji tikrai nesuveikia.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą