Rašyk
Eilės (78180)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10912)
Vaikams (2716)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Jeigu aš į gyvenimą vis dar žvelgčiau pro rožinius akinius – tikėtina, kad pamirščiau dabartį ir dalinai gyvenčiau praeitimi. Tik todėl, kad rožiniai akiniai mano pasaulį paverstų idealiu. O praeitis, jeigu galiu ją palyginti su dabartimi, visada atrodo geresnė. Vien dėlto, kad ten tiek daug prikaupta: pirmasis apmaudo kartėlis, pirmoji skaudi išdavystė, pirmoji tikra ir nesuvaidinta meilė, pirmasis nuoširdus bučinys.

Bet aš sau pažadėjau – niekada nežiūrėsiu atgal. Galutinai apsispręsti buvo kažkaip ypatingai sunku. Koks pavojingas tada man atrodė šis tikslas! Domėtis, bet palikti ir išnykti – štai ką tada man reiškė “nežiūrėti atgal”.

Ir visai paprastai aš palaidojau dabar sau nereikalingus, nors kažkada mano mintis dažnai valdžiusius dalykus: psichologijos studijas, naivias svajones, kurios niekada neišsipildė ir kurias jau seniai pakeitė naujos, ir žmones, kurie bandė mane įskaudinti, kuriuos man galutinai pavyko ištrinti iš savo atminties.

Nežiūrėti atgal – tai sugebėti siekti savo tikslų tada, kai aplinkinis pasaulis nuolat kartoja – tu neįstengsi. Nežiūrėti atgal – tai besąlygiškai tikėti, jog vaikai nepakartos tėvų klaidų. Nežiūrėti atgal – paprasčiausiai išmokti užmiršti žmones, kurie užmiršo tave.

2012-05-14 15:04
Video
2012-05-20


Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2012-05-22 17:00
Juodvarnė
Dienoraštinės mintys, tikrai ne esė. Perkėliau į šiukšlių dėžę, jei nesutinkate, rašykite man.1
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą