Rašyk
Eilės (78170)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10913)
Vaikams (2717)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Žinai, man visada buvo sudėtinga susivokti jausmuose. Todėl, kad kiek prisimenu save, man niekados netrūko išorinio pasaulio. Visko, ko man reikėjo, aš galėjau surasti savo vaizduotėje. Vinukas, nežinia kaip atsiradęs prie mano lovos, buvo ištisa planeta. Niekada nesijaučiau vieniša. Kol man nebuvo atmerktos akys realiam pasauliui. Negalejau juk visą laiką gyventi vien tik svajonėse. O buvau virtuozė. Aadapatcija realybėje  buvo ilga ir sunki. Sunkiai mokiausi skaityti, nesupratau juokų. Paprasčiausias pokštas man buvo nesuvokiamas dalykas, pašaipa.  Sunkiai susikordinuodavau. Įvairiausiose dalykuose.  Negirdėjau skirtumo tarp e ir ė. Dažnai jaučiaus esanti  nevykusi, sumišusi, pasimetusi, išsiblaškiusi ir nesuvokianti elementariausių  dalykų. Kai kurių nesuvokiu net iki dabar. Nežinau kodėl. Bet smegenis blokuoja šią informacioją. Tarsi nenorėdamos apkrauti sielos nereikalingais, nešvariais dalykais.  Aš daug ko nemoku, daug ko nesuprantu. Bet man tai nėra svarbu. Kai norėsiu ir to reikės, aš sužinosiu. Man yra svarbu jausti gyvenimą. Man svarbu, kad mano vaizduotė neužmigtų. Man buna labai sunku, kai ji užsikloja dulkėm ir galvoje nėra ne vienos varomosios jėgos . Man svarbu mąstyti, analizuoti, imti. Būįt. Tu žinai, kartais užgula tokia didėle gyvenimo našta. Aš nežinau kas tai yra. Galbūt egzistencija? Kodėl aš čia esu. Kodėl sutinku įvairius žmones. Kodėl jie mane džiugina ar skaudina. Ir ką aš jiems palieku.  Labai mėgstu dvasinį bendravimą, kai du žmonės tiesiog naktyje šnekasi apie tai ką tuo metų jaučia- Dievą, orą, poeziją, karą, liūdėsį, ilgesį,  meilę, praradimą. Šiltą lietų. Kai dar neprinokę obuoliai krinta ant drėgnos žolės.  Nuklydau.
Kiek jaučiu save, mano baimės, pykčiai, bjaurūs žodžiai, visi neigiami dalykai išlenda tada, kai aš bijau dėl savęs, nerimauju, kad bus pasikėsinta į mano vidinę suvoktą gyvenimo tiesą, kurią suvokiu ganėtinai sudėtingai net pačiai sau. (Žudyti ar būti nužudytam) ir kaip surasti kompromisą.


                                                        O dabar jau naktis. 01: 02                  Norvegija, 2012. 02. 25
Šianaktį noriu eiti eiti mintimis tolyn  į save ir suvokti savo painius jausmus.
2012-02-25 02:13
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 1 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2012-02-27 14:25
Ugnė Padeginskaitė
Skaičiau ir galvojau, jog skaitau apie save pačią. Gal skirtumas toks, jog man adaptacija nebuvo tokia sunki. Tiesiog pakankamai gerai jaučiu tiek vidinį, tiek išorinį pasaulį.
Šaunuolė. Gražiai dėstai mintis ;) Sėkmės :)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-02-26 14:51
Iveta0427
Patiko :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą