Rašyk
Eilės (78122)
Fantastika (2308)
Esė (1556)
Proza (10913)
Vaikams (2717)
Slam (74)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 3 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Jūs manote esantys pasaulio nužemintieji ir pasmerktieji Dievo?!
Bet kokiu atveju jūs klystate. Kodėl nebenorit kaltint manęs, ar jau manim tikit?!
Jūs visi žiūrit į mane tomis stiklinėmis akimis, kurios nieko apie jus nesako ir yra būdingos tik porcelianinėms lėlėms, jūs visi panašūs į mano amžiną atilsį tevų dovanotas porcelianines lėles, kurias aš sudaužiau apimtas laimės..
O kam išsidažėt baltai veidus, jūs mane norit suerzint, tai jūsų strategija? Kam išsipaišėt melsvai lūpas, tam miške už kalvos rudenį mėlynių juk nebūna, tai mane jūs smerkėt už jų išnaikinimą. O kam tos kraujo imitacijos, jūs tyčiojatės iš manęs..!
Juk tai aš roviausi plaukus, klykiau visa gerkle, tai aš stoviu priešaky jūsų visų, tai aš turėčiau jūsų bijoti. Jūs norite išrauti visas gėles iš mano daržo, kuris jau kelias dienas pasikasęs po smėlio lavina, o gal jums reikia mano aukso, kurio vakar neradau, kaip ir savo šuns... Kur jūs padėjote visus gyvulius, kodėl nebedirbate, ar norite, kad aš išprotėčiau ir imčiau jums dar labiau kenkti.
Kodėl virš miesto pakabinote nešviečiančias lempas, prabilkit gi pagaliau! Jūs manote, kad mane įbauginsite savo nejudėjimu ir kartais sutreškančiais kaulais tame ugninio rūko ir liepsnojančių laužų fone? Kam perdažėt viso miestelio žolę, kam atjungėt mano laidinį telefoną, ar manot, kad atskyrę mane nuo visko ką nors pasieksite? Jūs klystate, aš dabar jus valdau, kol aš nepajudėsiu iš šios vietos aš jus valdysiu, žinau, ką jus rezgate, vos man pajudėjus pulsite kaip šunys ir užgraušite mane, bet aš nekvailas, aš nejudėsiu, jūs išalksite ir išsieisite namo, o po kurio laiko jūs atsidursit mano suprojektuotame pragare...ar jūs girdit mane?!
Aš jūsų vienintelis valdovas, dabar turėsite pripažinti mane, nes aš stoviu ant jūsų bankų sąskaitų ir tuoj maudysiuos jūsų ašarom užtvindyto aukso upėje. Jums nereikia aukso? Kodėl norite, kad aš jums nieko nebeatiduočiau? Ir dar klausimas: kodėl nuo jūsų lūpų nesklinda garas, juk lauke -20...
2003-11-09 21:28
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 12 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-26 19:03
Mesmeric
aš net ir nežinau kaip tai apibūdinti... apibūdinti tą jausmą, kuris man kilo perskaičius kūrinį... vertinu /////... ne dėl to, kad jis yra nepriekaištingas, ne dėl to, kad jis turi gerą moralą, ne dėl to, kad jis yra labai originalus ar pan... bet dėl to, kas slypi po juo... tarp eilučių... ten slypi žmogaus širdgėla ir skausmas, kurie jį lydi visą gyvenimą... matau, kad rašydama kūrinį tu norėjai išsilieti, arba kaiką pranešti pasauliui...
tik skausmas ir patirtis gimdo gerus kūrinius...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-10 13:45
daugskurdiene
"noriu, kad jus vemtumet krauju ir spajudytumet dantu liekanas!!" nu man kazkas is tos serijos;)))) good
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-09 21:50
TranceSalvation Nusoko nuo proto
kazkuo suzavejo...////
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-09 21:41
agle
impressive!
tik ne amne o mane:)man ir taip daznai buna.
i megstamiausius!
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą