Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 6 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Išsisėmė poetai, o gaila! Sustingo jų rankose rašaluotos plunksnos, apsamanojo kažkada krauju sruvę kompiuterių maigyklių maigeliai. Exs–poetai nebesitaško kraujais dėl meilės, ne brandos ar šiaip iš ištižimo. Jie nebelaka tamsiuose patvoriuose, nebeverkšlena į snargliną parankę. – Exs–poetai suaugo.
Vieni sėdi šiltai priperstose kontorinėse kėdėse, kiti priplėkusių valstybinių įstaigėlių kabinetuose, treti išvažiavo ar išskrido (dažniausiai su Ryanair) kaip paukščiai į gyvenimą, bent jau taip sakydavo mokykloje per išleistuves, skaičiuoti niekad nesibaigsiančių pragyvenimo depozitų.
Tikra tiesa, daugelis exs–poetų iš nevilties dar spėjo prisigaminti vaikų ir nebūtinai su ta pačia dėl kurios rašykuose liedavo tulžingus, sperma persisunkusius širdingus posmus. Exs–poetai įsimylėjo kitas, kiti dar būsimas atostogas su Šengeno erdve, kartonines dėžutes su bankais, treti pilnus šaldytuvus be E ir konservantų, dalis iš nevilties įjunko į alkoholį iki 10-os savaitgaliais, televiziją, laikraščius ar feisbuką. Bet tik ne į raštą...
– Graudu dėl poetų, braukiu ašarą ir aš nuo maigyklės – pelėsiai ir kerpės... Graudu žiūrėti kaip kažkada daug vilčių teikęs exs–poetas savo veržlų potencialą koncentruoja visai ne ten kur jam Dievo buvo žadėta. Sopulys ima spausti širdį kai šit atsiverti socialiai remtin... ptfū.. socialinį tinklapį ir matai nebėr poeto, o tik exs–poeto pridarytų palikuonių vaizdai, kuriems pastarasis dar net nesenstelėjęs ir be kovos užleido vietą po saule. Nors dar kažkada žadėjo nepasiduoti, kovoti iki galo, velkantis iš Gucevičiaus per Brodą – trečiosios. Na tiesa, tarp gausybės exs–poeto palikuonių vaizdų, randi vieną kitą ir paties jau dabar „buvusio genijaus“ vaizdelį, kur nors po palme ar stalu, nutįsusiu pūzaru, retkarčiais prie kokios piramidės, bet dažniausiai su baltuoju vestuviniu angelu – atvedusiu jį į tiesos ir doro gyvenimo kelią. Gaila, kad jis dabar nebe baltas... net nebe tas – pareikalavęs iš genijaus tiek bemiegių naktų, suplėšytų lapų, sudilusių klaviatūrų, alkoholio ir tabako jūrų...
– Kur jūs dabar senoji rašyk karta – warwar, cigarette, mork, agricola, franę?
2011-10-02 05:24
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-11-03 15:30
Lengvai
ir ne tik poetams, apskritai laiškai - pažiūrėkim, kas daros prozoj - laiškai mirusiems, laiškai pirmosioms meilėms, dabar dar laiškas poetams (EXSSSS)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-10-06 11:56
sesė_mėta
Na kai taip išdėstot tai gaila tų poetų. Rasyk reik naujos skilties turbūt: laiškai poetams
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-10-03 13:30
Rudalevičius Vitoldas Ričardo
tekstui labiau vieta asm dnr'e gal? juk čia ne proza, tiesa?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-10-02 20:19
zylle
Super! Pagarba už tiesą!
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą