Rašyk
Eilės (78159)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Sveiki norėčiau prisistatyti – aš Marius. Bent jau kadaise toks buvo mano vardas. O dabar...
Bet noriu pradėti savo pasakojimą iš pradžių.
  Pamenu savo paskutiniają dieną. Ji buvo saulėta, šilta ir alsavo tokia ramybe ir džiaugsmu, kad  tiesiog skriste skridau namo. O buvo taip džiūgauti dėl ko. Juk šiandien buvau paaukštintas darbe, turėjau mylinčią žmoną ir du mažamečius vaikus. Tai štai man užsisvajojus kur aš išleisu savo premiją nepastebėjau į mane lekiančios mašinos. Ir staiga viskas sustojo. Pajutau smūgį, girdėjau lūžtančių kaulų traškesį. Tačiau skausmo nejutau, tik labai keistą jausmą, tarsi prarastum dalelę saves. Jaučiausi taip tarsi krutinėje kaškas spurdėtu, norėdamas ištrūkti iš šio sumaitoto kūno. Akis aptraukė raudona migla, girėjau mane apspitusių žmonių riksmus, o vėliau ir medikų. Galiausiai viskas nutilo, atėjo tamsa...
  Aš atgavau samonę. Maniau jog guliu ligoninėjės palatoje, tačiau kai atmerkiau akis išvydau jog esu toli gražu ne ligoninėje, o kaškokioiame kambaryje su daugybe durų ir lova viduryje, bei dideliu, išpuoštu raižiniais stalu. Atsikėliau. Apsidairiau. Keista tačiau aš visiškai nesijaudinau, jaučiausi apsoliučiai ramus. Priėjau prie stalo. Ant jo gulėjo didelis pergamento lapas. Na žinoma aš jį perskaičiau. Viso teksto nepasakosiu, bet pagrindinė mintis buvo ta – žmogau ar kas bebūtum tu numirei ir patekai į „gyvenimų tarpą“, dabar tau reikia pasirinkti vienas iš tų durų. Už jų tavo būsimas gyvenimas, likimas. Apsidairiau ir mano dėmesį patraukė mažos, supuvusių lentų durys. Nežinau kaip tai apibudinti tą jausmą, kai žinai jog privalai eiti pro tas duris. Priėjau aš prie tų durų. Ir jos atsivėrė, - jų buvo akinanti šviesa, netgi pasakyčiau, kad netgi savotiškai tiršta. Na atrodė, kad ją gali paliesti. Žengiau į šviesą...
  Atsipeikėjau pajutęs jog mane kaškas sūpuoja. Atmerkiau akis ir išvydau prieš save jauną, gražią moterį gaulinčią ant šieno. Ji tarė:
- O jau pabudai mažuti. Aš jau apsisprendžiau tave pavadinsiu – Jėzumi.
  Dabar suvokiau kas vyksta ir pravirkau iš baimės. Žinodamas kas manes laukia.
  Na turbūt supratot kuo aš tapau. Labai tingiu pasakoti visa savo istoriją. Jei idomu tai galite paskaityti ją biblijje. Tik perspėju ten viskas labai perdėta. Ir viena esminė klaida. Aš nemiriau ir Dievas manes nepaėmė pas save. Aš vis dar kenčiu už jūsų nuodėmes. Tiesa sakant ir jūsų vadinamas šėtonas kenčia. Tik, kad jis visus skausmus po truputį išdaliną toms nelaimingoms vėlėms kurios patenka pas jį. Kaip aš gailiuosi, kad nesutikau su jo pasiūlymu. Tereikėjo jam pasakyti kuo aš buvau praeitam gyvenime. Bet kažkodėl aš susilaikiau, įtariau kažką negera.
  Tad, jei sutiksite gatvėje besiraitanti iš skausmo vyra ilgais, juodais plaukais. Nieko blogo nedarykite, nes dar ir dabar purto nuo minties ką su manim išdarinėjo tos dvi prostitutės autobusų stoties tualete.
2003-11-04 19:44
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 13 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-13 17:58
viena skruzdėlė
kaškas spurdėjo krūtinėje, aplink rėkė žmonės ir medikai, vaje išleiskit mane iš šito "kaškokioikio kambario'!
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-08 04:27
St Sebastianas
Idėja įdomi. Tačiau atlikimas... Klausyk, vaiki, būk gerutis ir prieš dėdamas pasižiūrėk ką dedi. Tik suparodijavimui tinka... Paskaičius lengvai nupurto, tarsi vietoje duonos būtum radęs papuvusią žiurkę.:(
Labai nežalodamas jaunos sielos galiu pasakyti tiek:
1. Labai  įdėmiai paskaityk ką KA pasakė apie vaikus. Net policininkai apie savo vaikus nekalba: "Turiu du nepilnamečius nusikaltėlius.":)
2. Ištaisyk klaidas. Jei nesugebi pats - susirask kas galėtų tai padaryti. Ir šiaip, prieš dėdamas į rašykus, duok paskaityti savo draugams ir priešams. Ypač priešams.
3. Skaityk knygas. Pageidautina geras knygas. Ne, Playboy ir Panelė - ne knygos. Skaitymas tau padės patobulinti stilių, atsikratyti kvailų klaidų... Bent turėtų padėti.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-06 22:52
Sportbatis
Monty Pythonu kvepia :)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-06 11:02
KA
KA
Chmmm...
Prasišviečia Indiana Džounsas (variantas su Graliu), Matrix Reloaded (durys).
Tėvas niekuomet nepasakys "...ir du mažamečius vaikus", du šaunius mažylius, du verksniukus, dvi atžalėles ir t.t. - taip, bet tik ne "du mažamečius vaikus", tokį apibūdinimą gali rasti tik policijos suvestinėse.
Tai tiek.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-05 00:18
Linderfan
skaiciau anxtesnius tavo darbus... pastebejau idomiu dalyku... "apsoliuciai", "dauk" ir t.t. labai jau keista... tu wisad taip rashai? turboot daug is lietuviu turi... :] niapeek, bet stiliu tvarkeek ir klaidas taiseek priesh publikuodamas kurini... ok?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-05 00:03
Linderfan
Mintis verta dėmesio, bet klaidų tai oooch... :]
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-04 21:17
Dobis
Tvarkingiau būtų galima rašyti - daug stiliaus klaidų. Tačiau mintis patraukli.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-04 20:50
Haldir
Jezaw kiek klajdoo :) siaubaz =) Ir siaip stilius toks heh...
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-04 20:22
ordinary essence
ideja nebloga, bet kazkaip man nelabai susiderino tavo aiski isplesta pradzia ir toks metymasis tarp jos bei suspaustu neisplestu vietu.."labai tingiu pasakot.."..kazkaip nekaip..bet paskutinis sakinys tai geras..;)))
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą