Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Mažas megstas meškiukas sėdėjo miegamąjame ant spintelės ir svajojo;-Aš esu laimingas, megstas meškiukas. Buvau išmestas į šiukšlyną, bet atėjo gera teta ir mane pasiėmė. Dabar aš esu su nauja kepure ir šaliku, ir sėdžiu pačioje garbingiausioje vietoje. Mane gali pamatyti visi, kas tik užeina į šios šaunios tetos miegamąjį. Kartais mane teta pakabina ant lango rėmo vinies. Tuomet aš būnu lango puošmena ir mane  gali pamatyti labai daug praeivių. Ko bereikia geriau? O tuo tarpu miegamojo sąvininkė mąstė šitaip: Kartą aš buvau pas vieną draugę bibliotekoje. Ji man aprodė savo išpuoštą biblioteką, pasisakė, kad mezga įvairius žaisliukus. Aš buvau sužavėta tais žaislikais ir norėja turėti tokį savo namuose. Ir štai svajonei buvo lemtą išsipildyti. kaip puiku, kad aš radau tokį puikiai numegstą meškiuką. Dabar aš galiu grožėtis tokiu puikiu rankų darbu. Matyt visada kas turi įvykti, visada įvyksta. Dabar ir meškiukas, ir teta yra laimingi. Abu gali sutikti kiekvieną rytą ir vakarą kartu.
2011-04-16 00:21
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 9 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-06-30 18:59
mengelia
Labai žavus megztas meškiukas. Jam pasisekė, turi jaukius namučius, mielą šeimininkę. Panašiai nutinka žmogui. Rašai, Viliute, pasakojimus panašius į pasakėčias, nepamiršdama moralo pridėti.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-06-10 10:47
Šššerchaninė Šššecherezada
Man patinka its karto, nets nepratsideda -kartą gyveno mazats, megztats metkiukats, taip. ir its vitso - tsitats man vitsai patinka..Aitsku galima pūtų lapiau priplėtoti, pet matyt tu etsi lapai lakonitska ir tai darotsi jau tavo tsiliuts, tai...gal ir gerai, taip, pa. Ir dar daug vitsko nemegzti, kad ir kitkių ir lapycių ir taip.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-05-12 15:40
Click Beetle
megZZZZZZtas!!!!
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-26 20:44
Viliutė
megstas meškiukas dabar sėdi nebemiegamajame.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą