Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kai dingsta tavo chebros kontūrai pūgoje, naktį, nes tu stabtelėjai ūmai suvokęs kaip tau šalta ir kaip sunku eiti, tada kai dingsta tavo chebros kontūrai pūgoje, tada tu ir sužinai kaip toliau elgtis, tu dar kurį laiką pastovi ir paspartini žingsnį ir pasiveji juos. Tu išsakai vaizdingą skundą, kad tavęs nepalaukė, bet jie tikrai nejaučia kaltės, o tu tikrai nepriekaištauji. Tada jau jūsų visų kontūrai dingsta pūgoje, o toje vietoje kur tu mindžikavai atsilikęs, toje duobėje, lieku aš ir aš jūsų tikrai nesivysiu. Aš nejaučiu jokio noro, nors jums simpatizuoju. Jūs gera kompanija, visi plepūs, pasipūtę pagal amžių, gražūs, ganėtinai dosnūs ir visai protingi. O kai jūs jau labai toli ir aš net nežinau į kokią gatvę jūs pasukote, kai bergždžia būtų jus vytis, tada aš pasuku į krūmus. Braunuosi pro krūmus, braižausi šakomis ir išlendu į paralelinį takelį. Aš keliauju juo, kol prieinu padoresnę gatvę ir einu ja tolyn. Aš keliauju sparčiai ir dairausi į kairę į dešinę į kairę į dešinę, kol priėjusi vieną kavinę, pamatau, kad jūs ten sėdite. Prie jūsų visų kaip tik priėjo padavėja, tautiniu kostiumu, iš tautinio kostiumo ji išsitraukė žiebtuvėlį ir pridegė žvakę, o tada susikaupė į tavo užsakymą. Tu nemėgai gaišinti padavėjų, ilgai vartydamas meniu, tu užsisakei iškart ir matyt nelabai tai ką norėjai. Tada dar užsisakei alaus. Užsisakydamas alaus įdėmiai pasižiūrėjai padavėjai į akis, nes galvojai, kad atrodai labai jaunas. Padavėja jokių abejonių neparodė ir  palinko prie kitų klientų. Tu dar kurį laiką į ją žiūrėjai, o tada staigiai pasisukai į mano langą ir tarsi kažką pamatei (gal ne). Kažkas pasakė saulėtą pokštą ir tu nusišypsojai, tačiau tikrai nežinau ar ką nors išgirdai be linksmos intonacijos. Jūs visi dar sėdėjote su paltais, visi dar drebėjote, bet jau  prasisagstėte ir nusiemėte šalikus. Pora žmonių paglostė stalo medieną, ir pačiupinėjo stalo storį, dar pora pavartė sudėtas skrajutes, o dar keli tęsė pokalbį, kuris buvo jau per daug nutolęs nuo savo pradžios, ir todėl nebeleido prisijungti naujiems pašnekovams.
Na šitoje vietoje aš nusprendžiau, kad visgi užeisiu į kavinę, nes labai norėjau su tavim pasikalbėti apie ką nors.
Aš ne apie ką nors norėjau pasikalbėti, o labai konkrečiai, kaip sakė vienas žydas, aš norėjau pasikalbėti su tavim apie savo




                              pa-
                              šokusį protą

2011-02-02 00:58
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 8 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-02-09 16:59
gulbinas
gerai Tu čia...net šoktelėjau...
:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-02-02 16:28
cls
cls
aha,
kai perskaičiau apie padavėjų gaišinimą ir ilgą meniu vartymą visai galva apsisuko.

Perkelta iš gyvenimo. 
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-02-02 02:15
Skaičių karalienė
atrodo lyg ralio picerijos padavejos kostiumus butu pakeitusios i tautinius, o apie visa kita veliau, dabar man dvejinasi.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-02-02 01:17
Valkas
Perkelta iš fantastikos.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą