Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







M,

sakyk, ar pakentėsi? trumputį pokalbį apie jausmus? tiksliau, tai bus net ne pokalbis - tu gali nieko nesakyti. būtų net geriau, jeigu nieko nesakytum. tiesiog aš turiu tau kai ką išpažinti. man reikia, kad tu žinotum. reikia, kad žinotum, kodėl aš išeinu.

matai, išeinu todėl, kad man per sunku būti šalia. kaip paprasta, tiesa? bet man tikrai sunku kasdieną matyti taip gerai pažįstamą eiseną, girdėti iš jūros garsų išsiskiriantį balsą ir išgyventi mažytes keistas akimirkas, kai mano širdyje, tarsi sujudinus stiklinį rutulį jo viduje sukyla balta pūga, ir aš nebesuprantu kas tu, kodėl tu ir ką tu.

vos mums susipažinus atsiradusi trauka nedingsta, nors spėjau pažinti įvairias tavo puses ir vis tikėjausi, kad blogomis savo savybėmis tu mane atstumsi nuo savęs pats to nežinodamas ir net nesuvokdamas, kad tokia trauka iš viso buvo. o gal tu žinojai? o gal... net ir pats tai jautei?

taigi, tikėjausi, kad kasdienybės atradimai nutrauks susižavėjimo šydą nuo tavo silueto, tačiau suvokiau, kad priimu tave su viskuo, kas sudaro tavo esmę - su bjauriais pykčio protrūkiais ir keistomis draugiškumo kibirkštėlėmis, niūriu susikaupimu ir smagiu jumoru. suvokiau, kad esu pakankamai brandi, kad sugebėčiau priimti kitą žmogų tokį, koks jis yra, neišrankiodama tik tų savybių, kurių man norisi. tuo blogiau man...

negaliu pasakyti, kad kada nors troškau iš tavęs kažko konkretaus. prisipažinimo, drąsesnio veiksmo, iniciatyvos. nesu tikra ar norėjau pajausti tavo kūną - na, gal švelnų trumpą bučinį - nebent tiek. tikrai žinau, kad nenorėjau, jog tarp mūsų užsimegztų santykiai iš didžiosios „s“. nei akimirkai nesuabejojau, kad visa tai būtų tikras fiasko - tiesiog sugriautų nors kažkiek stabilią kasdienybę, tačiau nesukurtų nieko. neklausk manęs, iš kur tai žinau. tiesiog žinau.

štai dėl ko aš išeinu, M. nebegaliu vaikytis šio miražo. tačiau prašau, lik juo - mano prisiminimuose.
2011-01-13 09:45
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-03-16 14:58
Dvasių Vedlė
Dienoraštis.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-01-30 18:30
Gražu ir drąsu. :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą