Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 9 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Matau esi įdomus žmogus. IR tie visai netradiciniai žodžiai. Žinai man galėtum pagelbėt, manyčiau. Tai va. Pradėjau rašyt naują kūrinį, kurį jau seniai buvau „užmetęs“ už lovos. Tikiu, kad atgaivinsiu tą seną, niekam tikusi juodraštį ir jis atgims, kaip FENIXAS, iš savų Pelenų.

Na „Psichologas“, - pagalvosi tu, bet ne. Joks aš psichologas, tiesiog „Etikete be Pavadinimo“, nors per švelniai pasakyta. Noriu būt žmogumi, kuris dengiasi kauke, kad neparodytu savo veido. Toks jau aš. Jei ką įsikalu, tai tas yra manyje. Va toks iš manęs Dievas. Beprasmis Vaikščiojimas po Visatą. O gal ne. Ne man tai spręst. O gal ir man. Baigiu prirašyt visą lapą prasmingų žodžių, bet niekas jų nesupras, nes jie, jie nebus niekeno perskaityti. Niekeno. Nors galvoju tu vienintelis. Vienintelis Dievo draugas. „Psichologo“. Ir vėl perdedu, Bet žinai toks jau aš esu. Nei blogas nei geras Dievas. Žinai, O tas meldimasis sakymas Amen, kai nueini į bažnyčia, nors kita vertus aš visada bažnyčioj, Mokykloj visi Tik reqiem. Kaip aš sakau, - Atsimerkę lavonai. Filosofuoju ir vėl. Bet man nėra dar filosofijos pamokos. Kodėl? Visada, niekada „whatever“, „wherenever“.
Taigi, Kas sakė, kad maęs jau nebėra. Nežinau, ar šiandien bus. Miegosiu juodose pataluose, nors per nakt saulė švies. Šilta, bet ir tuo pačiu šalta. Nieko nesuprantu.
NIeko, bet beveik viską.
2011-01-06 10:53
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-03-24 00:44
Ieva Paulauskaitė
Kokia iš manęs kritikė, kai pati tik nesenai rašyt pradėjau, bet šįkart negaliu susilaikyti nepakomentavusi.
Tos rašybos klaidos.. jas pamačius, mane net šiurpas nukrato. Pas mane stiliaus klaidų apstu, rašybos pasitaiko, bet tikrai daug mažiau. Jokios filosofijos aš čia nepastebėjau, tik padrikas žmogaus mintis. Pirma reikia penkis kartus perskaityti ką parašei ir tik tada talpinti internete. Kaip sakoma "devynis pamatuok, o dešimtą pjauk". Perskaičiusi tavo „filosofijas“ pastebėjau, kad turbūt nei vieno karto neperskaitei. Juodas avis, žmogau, parsisiųsk :)

Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-01-07 14:14
kondensofkė
spėju, nėra dar ir anglų pamokos
tokio žodžio kaip wherenever nėra :)
o šiaip tokie šūdmalimai nepraeitų nei psichologijoj, nei filosofijoj. trust me, i'd know
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-01-06 11:10
twentyFour
mėgsti rašyti laiškus psichologam,  jo/
  hihihiiii
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą