Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 9 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Dažniausiai krokodilai medžiodavo kulverstukus autobusų stotysę, arba stabdydavo trumpūjų maršrutų traukinius. Rečiau medžioklė vykdavo oro uostose. Kulverstukai retai skraidydavo ir jei skraidydavo, tai įsitaisę nepažymėtame bagaže.
Nepažymėtas bagažas visuomet bagažo skyriuje susimaišydavo su pažymėtu ir netgi nediplomuotam krokodilui būdavo aišku, kad patenkat bagažui į bagažo skyrių-jis pažymimas. O tai jau buvo galvosūkis.
Galvosūkiais užsiimynėdavo išskirtinai tik krokodilės-namų šeimininkės, drąsiūjų medžiotojų žmonos, žaliujų aštriadančių antrosios pusės, kurios virtuvėje sukinėdavo vargšams, bejėgiams, sumedžiotiems kulverstukams galvas.
Krokodilai iš prigimties ir iš principo nebuvo vegetarai. Jeigu kartais, dėl maišto įdėjos ir paragaudavo raugintų kopūstų, tai po to jiems pakildavo temperatūra, mažiausiai savaitę kankindavo kosulys ir nepakeliama gėda.
Kulverstukai krokodilams būdavo didžiausias delikatesas. Kulverstukų nebuvo tiek daug, kiek galėjai numanyti-pagal iš spaudos ir televizijos sudarytą kulverstukų populiacijos įvaizdį. Todėl krokodilės-namų šeimininkės, „troškintą kulverstuką savo sultysę“ patiekdavo tiktai per didžiausias krokodilų kalendoriaus šventes.
Krokodilai, skirtingai nei kulverstukai-nelegalai, sėkmingai įntegravosi į pasaulinės visuomenės gretas. Jiems išlipus iš Nilo deltos ir Pietų Amerikos pelkynų, jau buvo paruoštos visos oficialios evoliucijos formuluotės ir pateiktos jungtinių tautų asamblėjai. Ant oficialaus integracijos prašymo, savo rezoliucija uždėjo pats Kofis Ananas, tikriausiai ne be Anubio pagalbos.
Iš nežinia kur atsiradūs kulverstukams (astronomai megėjai įtarė, kad kulverstukai katapultavosi iš Saturno) tarp mokslininkų ir religinių lyderių užvirė aršios diskusijos, savo nesibaigiančia trukme trukdančios oficialiai kulverstukų integracijai į visuomenę.
Mokslininkai tvirtino, kad kulverstukas tai-beždžionės ir naminuko hibridas, tuo tarpu Jahovos liūdytojai įrodynėjo kulverstukų giminystės ryšį su dievu Ra ir angelu Gabrielium.
Kol pasaulio šviesuoliai nesibaigiančiuose simpoziumose ginčijosi dėl kulverstukų kilmės, tol kulverstukai buvo nelegalai, taip pat kaip Sniego žmogus, ar artima jų giminaitė Katytė Labutė iš Japonijos.
Dėl šitokio kulverstukų tarptautinio nepripažinimo, krokodilai gavo išskirtinę ir neapmokestinamą teisę medžioti kulverstukus-buitiniam naudojimui ir maistui.
Kadangi krokodilai buvo tapę pilnateisiais visuomenės nariais, jie turėjo teisę į darbą ir poilsį. Dauguma krokodilų šiltai sėdėjo sulindę į įvairiausias ministerijas, mažuma patarnaudavo mišioms, o likusi saujelė krokodilų-neformalų, pilotuodavo nebemadingus ir senei pamirštus cepelinus-dirižablius...
2010-12-08 12:50
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2010-12-09 10:48
Dvasių Vedlė
Klaidos klaidelės... ajaj.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-12-08 20:31
begemotas_
pasodino Kulverstuką į kalėjimą. vietiniai klausinėja:
- už ką sėdai?
- už fokusos,- atsako Kulverstukas.
- už kokios dar fokusus, - nesupranta vietiniai.
- nori parodysi, - atsako Kulverstukas
- norim,
- Gena nukask jiems kojas,-
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą