Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Gyveno kartą sau ežiukas. Kada nekada pagrybaudavo, kada nekada lapus, obuolius parinkdavo. Taip ir ruošėsi vis dar užtrunkančiai žiemai. Ir vis galvojo-oi ne prieš gerą tai, oi...
Turėjo jis ir draugą, na tą- pukuotuką, vardu nei tai Maikla, nei tai Miša ar Moiša.
Kartą, ilgą rudens vakarą, pas jį į svečius ir užklydo, kvadratiniu lizdiniu būdu žingsniuodamas pukuotukas, nešinas pilnas kišenes dovanų, suvyniotas į aukštutinių sluoksnių orinius balionus, Pabarstytus dangaus mana,  saugančius nuo visokio apsiseilėjimo, apsisėklinimo ir apsivaisinimo nekaltais prasidėjimo būdais.
Ir aš ten buvau, viską mačiau ir girdėjau. Yra net  liudininkai - tos  olos sienos ir ta  landa, ant kurios įėjimo kabo skranda, apie ką jie kalbėjo.
Žodžiu, nei tai tas Maikla, Maša, Moiša, ar koks ten Mišiuginas, kad būtų trumpiau, tai jį vadinsiu Mmm ir sako ežiukui;
Aha, ir dar, o tą ežiuką visi vadino dar keistesniu, kažkokiu  nei šiokiu, nei tokiu  vardu-Jie...
Tai dabar va,  tas Mmm ir sako Jiesui:

-`Žiūūū,  prie tavęs, kaip musės sės forumuose se se gyvatės ės ės  kimba kimba ba ba .
Tiesa ir ta ta, kad fo rumuose vien gyvatės ės ės karaliauja ja ja, jei koks ežiukas kas  užsuka ka ka –nepasidalina na.
Užknekcins cins cins tave ve, kaip Dievas mato o Jie..., nors esi su ietimis mis mis .
Supratau auuu... kad liūdesy esi si si. Tai ir užsukau au, gal išpažinsi mą savo nuodėmes mes dėmes? Tik nesupratau  tau tau kas ten ir už ką išteka ka ka, ar išvarva va va, Kažkokia „teleberda da da“ makalynė nė nė gaunasi si si.
Žinai nai nai ką ką, geriau au au tu daugiau tenai ai neik eik eik.
-/-/-Nu... ir ką?
Išlemeno ežiukas
-Ką, ką, sakau-bus blogai ai... Spygliuotos vielos padaugės ės ės. Nepraeisi si, neprasirisi risi,  neprasi... nepra čiuosi, nepraskrisi risi risi, neprabrisi pisi brisi......
-/-/-Čia dabar??? Nusišnek i nejauč.
Nusistebėjo ežiukas.
-/-/-Abelnai tai jo. Tose ganyklose tikrai vien gyvatynas. Nei vienos karvutės, tik šabakštynai, žolė kažkokiom kuokštom ir spygliuotos vielos tuntai  valio valiojasi. Nei pratursinsi, nei prasirisi, kaip tu sakai. Špikis į spyglį ir-pššš, išeis oras. Kas tada?
-Dievas mato o, sakau, bus blogai ai ai. Neik eik eik į tuos fo fo rumus mus.
-/-/-Ale baik, sakou šiurpinti čia mane. Ar ne matai kaip mano visas kailis pašiurpęs?
- Leisk prisiglausti ti ti. Aha, pašiurpęs, pašiurpęs, paspęs, sakau paspęs tau tau ežė, oi vos nepasakiau pelė kautus tus tus.
Bet ka i pats durns esi si si. Kiši galva va va į kiekvieną skylę lę lę bepeliau liau liau dams dams. Prisitraleliuosi sisi, oi bus tau tralialia, lia lia.
-/-/-Eik iš čia, štiš į savo debesėlį nevaražijusi si si. Dar kokią VU DU, du du abudu užleisi. Tada nei pastosi, nei atsisėsi. Ir taip jau per šiurpetas mano kailis pašiurpęs. Vien diskomfortas. Tikrai, kažkoks fortas, ne tortas.
Gerai, jau atsiprašyk, jei pyksti  ir  kalbėk toliau. Kaip tu manai, iš kur ten tos spygliuotos vielos tiek? Kas tiek prigamina ir privynioja, privolioja?
-Ot puspročio bokštas tas, nema to o, kas po kojomis dedas ss. Tai gi ir dovanų atnešiau, kad tik apsisaugotum nuo tų sukryžminimų mų mų. Gali kiekvieną na savo o spyglį įvilkti ti ti į atskirą debesėlį sėlį. Ir dar pats ilysti į patį didžiausią čia čia. Ap ap sauga garantuota nuo o vis vi sokių vi rusų rusų, plunks ninių ligų gu, Ai, ai d d sos nereikės rėkti ti ti... SOS kė nebūk.
-/-/-Na, už dovanas žinoma-ačiū. Bet kaip su tom kryžm kryžkelėm?
-Tikra ka Pizos buokšts es es . Elementarno, nisuprant, kad gyvatę sukryžminus us su ežiu žiu, ir gaunas spygliuota viela la la la.
.
Pasaka čia ir baigėsi su laiminga pabaiga, nes praėjo  kaimo vietinės reikšmės roko grupės metalistas ir surinko visą metalą, tame tarpe (oi, vos nepasakiau-v tom čisle) ir ne tik, spygliuotas vielas. O gyvatės pačios išsilakstė nuo jo skleidžiamų, spengiančių ir griaudėjančių Havy Metall garsų.
2010-11-16 11:59
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2010-11-24 09:21
Sutemų Sesuo
..nepykite, bet šis tikrai prastas, na nieko nesupratau, tik ,kad esžys ieškojo laisvos meilės...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-11-20 08:57
Rayo_Globular
Sliekas irgi žemdirbys..
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-11-18 15:33
Dvasių Vedlė
Nesąmonė...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-11-16 21:20
Mute
"Bet ka i pats durns esi si si. Kiši galva va va į kiekvieną skylę "

Vis bando matuotis vis naujesnės ieško:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą