Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 3 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kadras:,, Pavasarį kurkia ir plėšosi varlės, pavasarį trūksta vitaminų ir retkarčiais norisi nusišaut. Pavasarį tu stovi su portfeliu prie lango, autobusas mirkčioja raudonomis ir mėlynomis švieselėmis ir tau kažko pasiutusiai maudžia širdį”. Tarybinis romantizmas mane velniškai įkvepia. Turbūt todėl sėdžiu ant prekybos centro stogo ir kemšu riešutų duoną. Šiandien sekmadienis, todėl mąstau apie kitų žmonių gyvenimus. Ne todėl, kad jie įdomesni ar džiugesni už mąnąjį, anaiptol. Tiesiog tokia savaitės diena išpuolė.

Kadras:,, Kartą gyveno Vienas. Ir iš tos vienatvės jis vos neišprotėjo iš proto. Ir nutarė jis eiti Antro ieškoti, kad po to neatsitiktų taip, kaip vienam jau atsitiko. ” Vienam gerai, jis Antrą surado. O aš jaučiuos it pusė. Žinau žinau, naktimis reikėtų miegoti. Kada nors būtinai imsiuos to reikalo.

Kadras: 8. 15 val aš sėdžiu ir spoksau pro langą. Pilkai rudai juodai drumzlinoje dienoje moteris pro ketvirto aušto langą vėdina ryškiai raudoną paklodę. Ir ką ji sau mano?

Aš banalybė, slapta romantika ir tylus geidulys. Aš niekam nereikalingas nuoširdumas, neegzistuojanti teisybė, atsitiktinis kvailumas ir saldi vienatvė. Aš visagalė panieka, aš chroniškas alkoholizmas, aš dramos karalienė, aš nuolatinis ilgesys, aš perdėta vaizduotė, aš begalinis susireikšminimas. Aš - didelė kančia. Kaip gerai, kad sekmadienis būna tik kartą savaitėje.
2010-11-07 18:22
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2010-11-08 10:23
Dvasių Vedlė
neišprotėjo iš proto. - wuahahaha... O dar galima iš kažko kito išprotėt, ne iš proto? Juk todėl ir sakom iš-protėt...

Kabutės - tai ne du kableliai. Nu jomajo! Kas tokį briedą sumąstė?

O daugiau čia nebėra ko komentuot. Jei būtumėt viską suvedusi/ęs į normalų prozinį kūrinį su vieniša personą viduryje ir jos nuotykius ant maximos stogo, su normalia istorijos gija ir šiek tiek veiksmo - būtų neblogai. Bet, deja, to nėra... Dienoraštinis įrašas, mano asmenine nuomone.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą