Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Paklauskite savęs, „Ar aš noriu kramtyti gumą ir karšti blogiečių kailius? “

O taip!

Jūs galėtumėte skraidyti, bet tik vonios kambaryje! Jūs galėtumėte turėti regeneruojančius pirštus! Jūs galėtumėte skaityti žmonių protus, bet tik nežinoma kalba! Jūs galėtumėte kontroliuoti orą, bet tik savo tualete! Jūs galėtumėte būti nepaliečiamas vėjo!

Jūs galėtumėte išdžiovinti daiktus savo protu, bet tik kai jie panardinti į vandenį! Jūs galėtumėte pakeisti feisbuko statusą iš bet kurios pasaulio vietos! Jūs galėtumėte turėti galią sprogti, paskui mirti! Jūs galėtumėte teleportuotis, bet tuomet visa visata teleportuotųsi su jumis!

Jūs galėtumėte nusausrinti vaginas vien kalbėdamas! Jūs galėtumėte sukurti porno vien iš oro! Jūs galėtumėte turėti papus, bet jie atrodytų taip tarsi vilkėtumėte liemenėlę! Jūs galėtumėte turėti prasiilginančias gumines rankas, kurios nebesugrįžta į pirminę padėtį! Jūs galėtumėte skaityti tamsoje!

Jūs galėtumėte būti matematinis genijus, bet suparaližuotas taip, kad esate panašus į daržovę! Jūs galėtumėte skristi super greičiu, bet tik kai sėdite lėktuve! Jūs galėtumėte turėti tobulus pagrobtos mažos mergaitės slėpynių įgūdžius! Jūs galėtumėte šaudyti žaibais iš nosies!

Jūs galėtumėte lėkti šviesos greičiu, bet tik vienąkart per metus ir tik centimetrą! Jūs galėtumėte kvėpuoti po vandeniu, bet tik kai miegate! Jūs galėtumėte nuleisti skruzdelėmis! Jūs galėtumėte neturėti šešėlio, bet tik tamsoje! Jūs galėtumėte skaityti savo paties mintis!

Jūs galėtumėte patirti orgazmą kiekvieną kartą, kai paperdžiate! Jūs galėtumėte talpinti į savo galvą kompiuterio failus, bet kad prieitumėte prie jų, jums reikėtų sugrūsti pimpalą į USB skylę! Jūs galėtumėte turėti katiniškų galių, įskaitant miegojimą 20 valandų per dieną! Jūs galėtumėte išsilydyti!

Jūs galėtumėte užgesinti cigaretę su didžia galia ir taiklumu! Jūs galėtumėte kalbėtis su merginomis jų negirdėdamas! Jūs galėtumėte vibruoti taip greitai, jog atrodytų kad nejudate! Jūs galėtumėte įsiminti visą informaciją, kurią perskaitote apie oranžinę spalvą! Jūs galėtumėte bėgti labai greitai, bet tik mažame apskritime!

Jūs galėtumėte užknisti negyvai, bet tik šunis! Jūs galėtumėte eiti kiaurai sienas, kurios yra padarytos iš popieriaus! Jūs galėtumėte būti fantaštiškas boksininkas, bet sirgtumėte artritu ir negalėtumėte sulenkti pirštų į kumšti nepatirdamas stipraus skausmo! Jūs galėtumėte tapti nematomas, išskyrus jūsų penį!

Jūs galėtumėte draugauti su karštomis panomis, bet būtumėte gėjus! Jūs galėtumėte būti mikrobangės priešingybė! Jūs galėtumėte keliauti laiku per karštą džakuzi vonią! Jūs galėtumėte sukelti tos prakeiktos musės jūsų kambaryje zyzimą, kurį girdėtumėte tik jūs! Jūs galėtumėte išversti liftų muziką į rusų kalbą!

Jūs galėtumėte judinti stiklines taip delikačiai, kad jos nedarytų trinties garso, kai skrieja per baro stalą! Jūs galėtumėte priaugti svorio, kurio niekada nenumestumėte! Jūs galėtumėte BZZZ-inti be vuvuzelos! Jūs galėtumėte pagreitinti laiką, bet tik savaitgaliais! Jūs galėtumėte pradanginti pinigus!

Jūs galėtumėte turėti didelį stulgį, puikų savo dydžiu ir forma, kuriuo suteiktumėte didžiausią malonumą bet kuriai Žemės moteriai, bet jeigu nuleisite - mirsite! Jūs galėtumėte naudoti penį vietoj raketos! Jūs galėtumėte versti auksą į šviną, o vyną į vandenį!

Jūs galėtumėte spontaniškai teleportuotis į Australiją! Jūs galėtumėte suvilioti bet kurią moterį, bet ji jums visada atrodytų siaubingai bjauri! Jūs galėtumėte paversti kolą į dietinę kolą! Jūs galėtumėte matyti kiaurai rubus, bet tik per žiauriai nutukusių žmonių! Jūs galėtumėte lieti ugnį iš šiknos!

Jūs galėtumėte būti dievu, bet jūs neegzistuotumėte, nes jus sukurė žmonės! Jūs galėtumėte siurbti energiją iš baterijų! Jūs galėtumėte būti labai greitai bėgikas, bet tik tuomet, kai jums labai labai reikia nusimyžti! Jūs galėtumėte paversti savo rankas į salotų šaukštus! Jūs galėtumėte sugerti radiaciją!

Jūs galėtumėte perskaityti knygą ją vos palietęs, bet tuomet jūsų IK nukristų vienu balu! Jūs galėtumėte išjungti elektrinius prietaisus lietimu! Jūs galėtumėte žiūrėti televizorių galvoje, bet tik statikos kanalą! Jūs galėtumėte iššokti labai aukštai, bet tik kai lauke lija! Jūs galėtumėte išlaikyti kvapą amžinai, bet tik kai kalbate viešai!

Jūs galėtumėte matyti, jeigu būtumėte aklas! Jūs galėtumėte susikurti sau supergalią, bet tik vieną! Jūs galėtumėte turėti lazerius akyse, bet lazerinių žymeklių stiprumo! Jūs galėtumėte vaikščioti miegodamas, kai nemiegate! Jūs galėtumėte atlenkti pirštus atgal, kol jie palies jūsų ranką!

Jūs galėtumėte vienu metu nutukti, nuplikti ir šaudyti tryda vien nuo to, kad valgote Makdonalde! Jūs galėtumėte perimti žmonių talentus juos nužudydamas! Jūs galėtumėte rašyti žaliai, jeigu netingėtumėte! Jūs galėtumėte rašyti po kelis kūrinius iš karto su klonuotais akauntais, apsimesdamas skirtingais žmonėmis!

Jūs galėtumėte pergyventi praeitį, bet tik kai šikate! Jūs galėtumėte išprievartauti bet ką, bet kada, bet jūsų pimpis nukristų prieš jums pradedant! Jūs galėtumėte išvemti savo žarnas pro ausis! Jūs galėtumėte balsuoti, bet visi kandidatai būtų verti mėšlo! Jūs galėtumėte pavirsti super-stipriu, ilga-pimpiu nigeriu, bet tik tada, kai dirbate! Jūs galėtumėte pjauti žolę mintimis!

Jūs galėtumėte rašyti kaip aš, t. y. šūdą, kuris niekam nerūpi!
2010-08-19 21:02
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2010-08-24 13:42
menulio sesuo
o man sypsena sukele. nors viso nepajegiau perskaityti, taciau toks ironiskai linksmas. sakyciau kokie 2-3
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-08-20 19:53
Holusas
Ir dar vienos klaidos..
fantaštiškas boksininkas
matyti kiaurai rubus
nes jus sukurė žmonės
labai greitai bėgikas
tik kai lauke lija
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-08-20 11:28
Lakstingalla
Nori pasakyt, kad tu prisiregistravai šitoj svetainėj vien dėlto, kad galėtum parašyt šitą nesąmonę? Tiesiog mirsiu iš juoko.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-08-20 05:51
Preliudija
Visa, ką labiausiai prisimenu: "Jūs galėtumėte", nors viso iki galo nebuvau įgali perskaityti.
Pats kūrinys (šiuo metu nerandu tinkamesnio įvardinimo tikruoju vardu) nėra tiek vertingas, kiek paskutinioji eilutė.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-08-19 21:37
edsftyghlkji
Tau negaila laiko tokiam šūdui minkyt?
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą