Rašyk
Eilės (78122)
Fantastika (2308)
Esė (1556)
Proza (10913)
Vaikams (2717)
Slam (74)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 24 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Lietuvos sveikatos ministerija kartu su patologinių dvejetus rašančių mokytojų sąjunga „Svetimo skausmo nebūna“ steigia rašykuose patologinių kuolintojų klubą „Susilaikyk, sau kuolą pasilaikyk“, nes bijo, kad gali pablogėti kriminogeninė situacija Lietuvoje. Girdi jau šaudynes miškuose rengs. Kas toliau? Suirutė. Valdžia perversmo bijo. Jau prasidėjo vienetiniai smurto proveržiai, į ligonines karts nuo karto atvežami žmonės, nežinantys už ką prie savo namų gavę kuolu per galvą. Rašykų veikla susidomėjo slaptosios ir itin slaptos tarnybos. Matot, atsirado žinių apie nelegalių grupuočių, organizacijų ir kitokių kooperatyvų kūrymąsi. Manoma, kad į tai įtraukiami ir paaugliai ir skelbimais apsirikusios darbo ieškojusios merginos.
Kova jau prasidėjo. Buvo patikrinta rašykų psichinė būklė, ar nevartoja ko ten negalimo ir t. t. Rezultatai pribloškiantys. 62 nuošimčiai turi nepilnavertiškumo kompleksą, 38 serga depresija, šizofrenija ir kitomis neužkrečiamomis ligomis, 15 procentų turi kaunto susidvejinimo ir net susitrejinimo, ir išvis mokslui nežinomą skaičių, sindromą. 7 procentai yra apsigimę recidyvistai, vandalai, neklaužados ir nevaleikos, ne kartą buvę išbaninti už kenkėjišką veiklą bei fašizmo-stalinizmo propogavimą ir šiaip literatūrinio nihilizmo propogavimą ir grįžę. Šiem dar nustatyta patologinė sadistinė priklausomybė nuo rašykų. 5 Procentai kaip Šekspyras, net nemoka rašyti. 3 Procentai kaip Homeras yra akli. Atsirado ir Oskaro Vailderio fanų. 84 procentai nuolat ar retkarčiais vartoja narkotikus, vaistus-tralailiūškes, rūko, kartais patraukia kaljano. Vienas svaiginosi net iš akvariumo aeratoriaus einančiu oru. Apie alkoholį išvis nekalbu. Tyrimas nustatė, kad šarykai, oi atsiprašau rašykai dauguma neskiria sidro nuo limonado. Daug rašykų nevertintojų, žiauriai elgiasi su savo gyvūnėliais, žaislais, aplinkiniais, žvejoja, medžioja, brakonieriauja. Pastebėtas ir padidėjęs skyrybų skaičius.
Po šio tyrimo įvyko pirmasis patologinių kuolintojų klubo steigiamasis susirinkimas už uždarų durų, buvo bijomasi psichologinio smurto aukų keršto. Užsiėmimą vedė psichiatrė Kunigunda Palaima. Čia pateikiu, ką konspiraciniu būdu teko sužinoti iš klubo pirmojo steigiamojo susitikimo (viskas buvo yrašinėjama į magnetofoną).
Įrašas. Viens, du, trys. džžžžž. (pašnibždom: veikia....).
- Taip prisitatykit......
- Aš esu panelė Ugnė Gesintuvytė.
Visi: sveika Ugne!!!
-Taip....
- Aš esu rašykė. Aš nu.... (krapšto nagus) kuolinu.....
Visi sutartinai lingčioja.
- Matot... aš nesivaldau... per naktį negaliu užmigt, kad ryte staigiai pirmam pasitaikiusiam įkalčiau kuolą.....
......
- Sveiki. Vardas Šuo Pakastas.
Vėl visi sveikinasi.
- Matot.... aš kuolinu.... man gėda, bet nekuolint tiesiog negaliu, todėl nuolat kuolinu ir gėdijuosi.
.......
- Mano vardas Kadkur Tave.
- Aš kuolinu...... bet tam turiu pateisinamą priežąstį, matot kiekvieną naktį mane pagrobia ateiviai ir jei nebūnu ko nors iškuolinęs su manim daro visokius baisius eksperimentus....
......
- Mano vardas Mečka Lepečka. Aš kuolinu...... suprantat širdį pradžioj graužė, bet vėliau susitaikai su gyvenimo realybe. Mano žmona labai pavydi. Neleidžia niekam 2 rašyt. Net vyram. Kitaip man neduoda krepšinio žiūrėt. Ir alaus gert. O aš esu labai labai labai piktas Žalgirio fanas, tai ir kenčiu, o žmona iki vestuvių nesakė, kad ji už Rytą serga. O dabar jau alus po krepšinio, kaip liaudyje sakoma.... nu
džžžžžžžžžžžžžžž
Čia įrašą nutraukė vienos labai slaptos tarnybos vyrukai sužinoję, kad mes ten tualete visko klausomės. Gavom parų ir kuolais per galvas. Sakė, kad informacijos žiugždu niekam, net savo katinui nesakytume, tai kitaip kaput. Nacionalnaja taina. Nu kas matė X - failus tai žino kaip ten būna.
Cha cha cha!!!
Tada nebuvo interneto, o dabar viską paviešinu ir nieko nenuslėpsit slaptosios ten tarnybos. Jūm šakės. Dabar apie jūsų slepiamus juodus darbelius net papuasai ir beduinai su laptopais sužinos, vot!
Manęs namie nerasit kileriai cha cha cha. Aš sėdžiu pogrindy saugomas linkomanijos kolektyvo. Jei Bilas Geitsas iki ten neprisikasė, tai jūm čia kaip jūrą perplaukti!
Cha cha cha
Looseriai!
Jei ištrynsit, tai aš turiu viską flopike ir vėl paskleisiu!
Tegyvuoja revoliucija!
2010-04-06 15:40
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 8 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2010-04-08 14:28
liūdnas pavasaris
Heh, visai patiko šis darbelis :), ypač yrašyta magnetofonu dalis.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-04-08 13:50
Valdovė
Gražus darbas:)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-04-07 09:20
Varinė Lapė
Man atrodo, tamsta visai pataisomas romantikas :)
Įvertinkite komentarą:
Geras (5) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-04-06 23:57
Backspace7143
aceit feljetonas čia ar kaip? na, bet racijos yra.
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-04-06 17:50
Netipiškas Individas
PUIKUS DARBAS!!
Prajuokinote, gerbiamasai, individą, sukėlėte gilų diafragmos skausmą nuo spazmų, kurie tapo nevalingais (:
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2010-04-06 16:07
begemotas_
as irgi zzaviuosi, kaip drąstiska, visi issigąs, žziauriai issigąss
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (2)
Blogas komentaras Rodyti?
2010-04-06 16:00
Illiana
Aš sužavėta :)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą