Rašyk
Eilės (78182)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10912)
Vaikams (2716)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 2 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Tyras kaip vanduo  ir žalias kaip pavasaris jūs pirmą kartą ižengiame į visiškai nepažįstamą ir iki šiol neregėtą moterų pasaulį. Priklausomai nuo jūsų brendimo spartumo ir galimai iškrypusios augimo aplinkos jūsų amžius svyruoja nuo 14 iki 25 metų.

Pradžia. Atsimerki ir pamatai moteris, daug moterų. Renkatės mokyklos merginas, merginas iš gatvės, meginas iš diskotekos, jokių kriterijų, jokios atrankos, visos gražios, visos įdomios. Naudodamasis visas komunikacijos priemones, netgi laiškus (o, taip - ranka rašytus), įtraukiate į savo gyvenimą priešingos lyties atstoves. Bandote sutverti dvieju dalių dėlionę. Tušybių tuštybė tęsiasi, kol pagaliau Angelas nužengia iš dangaus ir priglaudžia po savo sparnu. Krykštauji, kaip mažas berniukas gavęs naują dviratuką. Pamiršai, ką reiškia žemę – skraidai padebesiais. Tau nereikai nei maisto, nei vandens – esi gyvas jos šypsena. Visą likusį gyvenimą galėtum nieko nedaryti, tik laikyti jos ranką. Visgi trumpai trukęs orgazmas, perauga į godumą ir perdėtą egoizmą. Euforija virsta į agoniją, o tavo Angelas ištremia mirtingąjį į pragaro kančias. Gimsta Liuciferis.

Vidurys. Iš briaujojo ančiuko pavirtęs į gulbę, bei apsiginklavęs kietomis frazėmis ir naujausia literatūra, po metų pertraukos dar kartą įžengi į uždraustąją zoną. Sekasi puikai – jos pameta galvą, tiesiog alpasta dėl tavęs. Pasidarai glotnus kaip aksomas, bet vyriškas kaip velvetas. Esi bebaimis. Nušlifuoji savo unikalų metodą, kuris visą laiką suveikia kuomet reikia sekso. Kiekvieną rytą atsikėlęs šalia naujo grobio, gabalėlis po galbalėlio užpidai kažkur giliai pasislėpusią ir užmirštą žaizdą, ant kurios parašyta:  „Čia buvo Angelas“. Nors esi  jau pakankamai „vyriškas“ ir skyrybas priimi, kaip menkniekį, kartais tenka, apsikabinus geriausią draugą, verkti ir rėkti: „Kodėl viskas yuri būti taip sunku“.

Pabaiga. Prieinamunas tave įvelia į monotoniją. Ir, kaip ir kiekvienas užkoncervuotas protas - pradedi mąstyti: „kur visa tai veda? “, „kodėl? “, „kiek tai dar truks? “. Išmeti iš galvos naivią svajonę, susirasi moterį ir paversti ją  Angelu, bei priversti, kartu su tavimi atsiplėšti nuo žemės. Racionalizuoji požiūrį į antrą pusę. Kapitalistiškai tiksliai apskaičiuoji naujosios savo meginos galimybės ir suderini jas su savo poreikais. Amžius verčia tave pradėti sėslų gyvenimą. Seksas tampa reprodukcija, o ne malonumu. Pasidarai šeimos žmogumi.

Bet kiekvieną kartą, kuomet apkabini savo išrinktąją mintyse šmėšteli pragaištinga mintis: „jei dabar ją mesiu, dar spėsiu susirasti savo Angelą“

Žmogus, ypač vyras, yra pasmerktasis andropoginas, priverstas visą gyvenimą ieškoti antrosios pusės. Ir nesvarbu as tau 15 ar 65, esi vedęs, ar plevėsa senbernis – tik dėl kiekvienos naujos moters tavo gyenime teka kraujas ir plaka širdis.
2009-10-03 03:23
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 1 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-10-17 13:14
ne_T
To Išprotėjau:
norėjau rašyti vyrišką komentarą, bet jūs panele jo nesuprasit.
Vyrui kiekviena moteris yra išrinktoji: "angelas", kuomet jis ją gauna - visos kitos yra angelai, ir čia jums ne koks Šilansko humoras. Tiesiog vyrai gavę moterį nusprendžia kitų neiškoti, kol toji patenkiną jų poreikius. Kuo greičiau tai suprasit tuo greičiau pradėsit gyveniti pilnavertį gyvenimą.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-10-16 19:34
Valdovė
Geras darbas,man patiko:)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-10-09 13:28
Aš čia buvau
Žmogus, ypač vyras, yra pasmerktasis andropoginas, priverstas visą gyvenimą ieškoti antrosios pusės. Ir nesvarbu as tau 15 ar 65, esi vedęs, ar plevėsa senbernis – tik dėl kiekvienos naujos moters tavo gyenime teka kraujas ir plaka širdis.
PRIEŠRATAUJU!!! O kaip tada su ta vienintele?
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-10-03 20:16
ne_T
Dekui už emocijas ir kritiką. Bet, kaip žiaurioji empyrika teigia: 25metčių kritika apie nebrandumą, tikrai neprakerta išpuikusios žmogaus savimeilės ir atsimuša, kaip Kleiza į Ispanijos gynybą :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-10-03 18:50
Sniego mėnuo
"visos gražios, visos įdomios" - nejaugi?
"Tau nereikai nei maisto, nei vandens – esi gyvas jos šypsena" - ir kiek laiko šitaip truks?
Apskritai parašyti ką nors protingo vyrų ir moterų tema yra vienas sunkiausių uždavinių. Nemanau, kad verta pradėti nuo šito, geriau jau eiles rašyti, o ne esė. Lengviau, nes čia daug jausmų verda, idėjų, racionalių minčių ne tiek, ypač kol jauni esame, tai tikrai sunku tas mintis paversti aiškiomis.
Žodžiu, geriau nefilosofuoti apie tai, o tiesiog gyventi. Pafilosofuoti bus laiko, kai sukakoks 65:)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-10-03 14:47
Ferrfrost
Neisižeiskyt, bet tai ne esė, bet tiesiog apmąstymai tam tikrom temom, bet labiau išplėtojus, dar paskaičius psichologinių knygų tikrai galima būtų gera esė šia tema parašyti. Truksta labiau analizės apimant daugiau veiksnių ir labiau išpėtojant temą. Aprašytas žmonių, šiuo atvejų antos pusės nežinojimas ką veikti ir tarsi asilo tarp dviejų šieno kupetų nežinojimas iš katros ėsti dėl to dvėsimas, čia tiesiog nebrandumo pažymis ir tiek. Kai žmogus nežino ko nori jam reik gyvent vienam ir nekankint kito žmogaus šalia savo nepastovumu. Žinojimas ko nori tikslus kelias į tvirtą gyvenimą. Vyrai, kurie nuolat ieško vis naujos moters tėra psichiniai ligoniai, tai dar psichiatrijoj yra terminas, toks žmogus pats kankinasi ir kitų gyvenimus savo kely griauna, tai rimta ir beje neišgydoma, bent trumpam psichoterapija apgydoma liga, apie tai galite pasiskaityti internete ar bet kokiam žurnale - tokia nemaloni realybė.Sėkmės rašant kitą esė.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-10-03 08:02
žmogus iš mažo pasaulio
geras darbas. man kaip merginai nesinori tuo tiketi. bet kalbekite :)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą