Rašyk
Eilės (78159)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 8 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Nustebusi žiūrėjau kaip vis atsargiau jie renka žodžius kalbėdami vienas su kitu, kaip vis skaisčiau spindi laimingos jų akys ir vis dažniau, lyg netyčia susitinka rankos...

Simona su Tomu tapo jaunaisiais ūkininkais. Jos mama buvo atsiėmusi savo tėvų dešimtį hektarų žemės. Ta žemė ilgokai stovėjo nedirbama. Sodyba buvo išlikusi ir atrodė dar visai neblogai. Netgi žemės ūkio technikos  ten buvo likę. Simonos ir Tomo sukaupti pinigai buvo investuoti į ūkį ir pastatų atnaujinimą. 
Dabar jau jie galvoja apie kaimo turizmo sodybos įkūrimą. Jie daug dirba, augina sūnelį Dovydą, mano krikšto sūnų ir kartais barasi. Jie barasi dėl nesuskaičiuojų kaimo ūkio darbų. Abu nori vadovauti. Pykstasi ir taikosi. O paskui naktimis karštai myli vienas kitą.
- Tai ar nesigaili, kad mane vedei? - klausia Simona.
- Išprotėjai ar ką? Kodėl dabar šito klausi? Tai gal tu gailiesi?
- Aš negalėjau be tavęs gyventi,... - tyliai sako Simona.
- Tai gal jau dabar galėtum, mes dažnai pasibarame ir gal aš tau nusibodau?
- Baik, nekarksėk! Aš su tavimi - iki mirties. O kaip tu, sykį jau buvai pabėgęs, prisimeni?
- Gal nebeprimink... Dabar man tu ir tiktai tu, nenoriu jokios kitos! – atsako Tomas ir užsiplieskia
aistra.
Pagriebęs Simoną į glėbį nuneša ją į lovą ir pasodina. Priklaupia šalia, atsega suknelės sagutes ir nusmaukia ją nuo pečių žemyn. Po suknele nieko nėra, išsprūsta mažytės, bet stangrios Simonos krūtys. Tomas suspaudžia jas delnais ir bučiuoja jų  uogeles. Paskui kaklu kyla į viršų, pagauna lūpas ir jau nepaleidžia. Verčia Simoną į lovą, bučiuodamas nutraukia suknelę ir išlaisvina ją nuo bet kokio trukdančio drabužio. Bučiniais slysta vėl žemyn, liečia liežuviu tą jautriausią vietelę...
Simona jau dejuoja iš aistros ir ima plėšti nuo Tomo drabužius, apnuogindama ir jį.
Ir staiga pravirksta lovelėje Dovydas. Simona pašoka nustumdama Tomą. Jis nukrinta ant grindų ir staigiai pasisukęs apkabina žmonos kojas:
-    Nepabėk, – šnibžda.
Simona išrėkia:
- Beproti tu, paleisk! Galėjau nugriūti.
- O mane tai pargriovei, - tyliai sako Tomas, - neik, matai Dovydas vėl miega.
Ir jie prieblandoje, visiškai nuogi, tyliai laksto po kambarį lyg žaisdami gaudynių. Dovydas šypsosi lovytėje, kai pagaliau Tomas pagauna Simoną ir vėl nešasi į lovą...
Linguoja šakomis už langų vėjyje seni medžiai, supa paukščius, o jie čiulba meilės dainas.
Apie tai aš sužinau iš Simonos elektroninių laiškų, pasikalbame mobiliu telefonu, kai pasiilgstame viena kitos balso. Mes ir toliau labai atviros viena kitai. Gražu...
Aplinkos grožis kur jie gyvena,  sutaurinęs  jausmus, išgrąžino ir juos pačius...
2009-09-29 10:45
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-10-09 08:52
Varinė Lapė
Teksto tempas per greitas, per greitai pereinama prie suaugusių žmonių intymumo, padarius per trumpą įžangą. Lakoniškai ir kaip pagal metronomą - taip negerai, reikia įliet skaitytoją į siužetą, įvest.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-09-30 12:39
Ona Deloniene
Mielieji, dekoju uz komentarus, jie labai vertingi, isvadas padarysiu.../O.D./
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-09-29 20:45
ledii
"Apie tai aš sužinau iš Simonos elektroninių laiškų" - apie visą tai, ką prieš tai rašėte, apie tai kaip jie dejuoja, kur bučiuoja, kad paukštukai po langais meilės dainas dainuoja, kad vaikas nemiega ir trukdo mylėtis? Kažkaip nesitiki, kad galima apie tai rašyti elektroninius laiškus, atleiskit, nepatikėjau :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-09-29 19:46
Šnekorius
Ir man čia nepanašu į romaną. Tiesa, pirmasis sakinys pasirodė žadantis daug. Toliau viskas labai supilkėjo. Yra ir loginių klaidų. Na, pavyzdžiui kaip galėjo ten išlikti žemės ūkio padargai. jau sekančią savaitę kai sodyba liko tuščia viskas būtų išnešiota. Belieka tikėtis, kad atietyje atsiras koks nors rimtesnis siužetas ir intriga. paskatinimui 3 balai.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-09-29 16:32
KartaisAš
Na, jei tai romano ištrauka, tai galiu pasakyti, kad mano akimis žiūrint, jis nebus vertingas jokia prasme skaitytojams, nekalbu apie tuos, kuriuos jis asmeniškai veikia. Dialogai iš dalies yra neblogi, jie nesukuria pritempiamo žodžio įvaizdžio. Čia yra keletas pastebėjimų:

1. "Dabar jau jie galvoja apie kaimo turizmo sodybos įkūrimą" - tas prieveiksmis kartojamas tavo tekste kelis kartus. Jis netinka. Geriau be jo. Atrodo, kad juo išreiški savo nepasitenkinimą, nors nemanau, kad tai yra tiesa.

2. "jie daug dirba, augina sūnelį Dovydą, mano krikšto sūnų ir kartais barasi." - sakinys be logikos. Visiškai skirtingi dalykai tame pačiame sakinyje.

3. "Simona jau dejuoja iš aistros" - ir vėl tas pats "jau".

4. "o jie čiulba meilės dainas." - labai dažnai pasikartojantis įvaizdis. Gal reiktų norėti būti originalesniems?

5. "pasiilgstame viena kitos balso. Mes ir toliau labai atviros viena kitai" - dukart pakartoji ta "vienas kitai". Negražiai atrodo ir skamba. Tiksliau - visai neskamba.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą