Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Aš jiems nepatikau. Keletas replikų į mano pusę. Suskaičiavau dvi “mirtišes”, vieną “tamsos valdovę” ir vieną “marilyn mansonę”(keista..aš jo negaliu pakęst). Pabėgome nuo visų. Pabėgomę ten kur aukščiau.
Atrodo žiūri į mane. Bet tai juk netiesa.
Tu žiūri man pro petį nes pro jį matosi žvaigždė. Vienintelė šįvakarą pasirodžiusi mums. Kitos žvaigždės matyt rodosi kitiems. Gulintiems ant stogo.
Tu guli, o aš užstoju tau dangų. Mano krintantys plaukai tau ant veido įkyriai lenda į šnerves, kutena lūpas.
Glostau tavo veidą. Tai man primena grojimą gitara. Slysta pirštai.
Mano judos akys seniai nubego. Išvarvejo visas grožis. Bet tau tai nerūpi.
Vėliau aš bandau atsisėsti ant stogo krašto. Bet man to padaryti nepavyksta. Tu bijai kad nukrisiu (!?). Dar niekada niekas su manimi nebuvo toks malonus. Dar niekada niekas nenorėjo, kad aš nemirčiau. Galiu tau atsidėkoti grodama gitara švelniau nei betkada.
Noriu namo. Dar niekada nesu to taip stipriai norėjusi. Man nepriklauso būti čia. Man nepriklauso gulėti šioje lovoje(nors ji daug minkštesnė už manąją). Nepriklauso gerti iš tavo puodelio. Nepriklauso nešioti tavo “tapkes”.
Kančiose aš užmiegu.
Ryte mane pažadina tavo šnabždėjimas. Valanda ir kelios minutes pralekia it mirksinčios miestų šviesos pro greitai važiuojančios mašinos langą. Paskutiniai bučiniai.
Kelionė namo. Šalia sėdinti mergina įkyriai nervingaij šiugžda savo bilietu. Jeigu ne nuovargis aš ją pasmaugčiau. Netoliese sėdintis vaikas įdėmiai žiūri į mano lavoniškai išdažytą veidą. Užsimetu plaukus ir mano viena akis apsisuka ratu. Vaikas tuoj pat dingsta už motinos skverno.
Sudiev miesteliūkšti. Niekada čia negrįšiu. Nepyk. Nors manau nepyksti. Tau manęs nė kiek netrūks.
Mano mylimasis….. mano mieste. Pagaliau susitikome vėl. Tam, kad niekada neišsiskirtume. Tave vieną aš kolkas myliu. Su visais tavo blogais ir gerais žmonėmis. Su visais mašinų dūmais. Su visomis šiukšlėmis. Aptriušęs “ikarusas” primenantis papuvusį bananą ant ratų. Jis man mielas toks koks yra. Dvi simpatiškos kontrolierės purto paskutinį litą iš antros grupės invalido pensininko… savotiškai žavu. Antifrizo kvapas. O štai ir mano rajonas. Sveikas alkoholike be kojos! Sveika nepilnamete kaimyne su vaiku! Labas rytas gerbiamas kiemsargi! Svejkutis simpatiškas kaimyne iš gretimos laiptines….. ;]
Mama…nepyk kad smirdžiu rūkalais. Nepyk kad batai, kuriuos tu man paskolinai aplipę moliu bei dar kaikuo…. Aš niekada daugiau neišvažiuosiu. Ir man visai nereikia vaikino. Man tereikia savo mylimos pagalvės( ak..kiek ji visko išklausiusi.kiek ašarų išgėrusi), gitaros iš natūralios eglutės( nors temoku tik vieną dainą), tušo ir svajonės. Svajonės…kuri niekada neišsipildys.
2003-09-14 18:50
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 16 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2003-09-20 13:14
becukraus
Labai grazu.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-09-14 22:14
tesa
ech zmones ta kelione namo kiek musu ja isgyveno...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-09-14 18:55
Muzi
Toks...grynas.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-09-14 18:54
Casandra
"man tereikia svajones, kuri niekada neissipildys..." - paprasta, grazu, artima, todel miela...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą