Rašyk
Eilės (78156)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 23 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Sėdėjau, vadinasi, ant kelmo kurią čia dieną, na ir ką, prigalvojau va štai tokią mintį – kur dingsta blakstienos kai patenka į akį? Nebūtinai vien tik jos, bet ir šiaip visokie svetimkūniai ir parazitgrumsčiai. Nes kartais einu prieš vėją ir staiga kažkas bac! - tiesiai į akį, kažkoks krislas-ne-krislas, ir nežinia kur dingti - pamirksiu, pamirksiu, ir nors iš akies niekas neiškrito (nors žiūrėjau ir laukiau), prakeitas svetimkūnis lyg ir pradingęs. O aš savo ruožtu prisiekti galėčiau kabančiais Babilono sodais – niekas, NIEKAS iš akies nepasišalino išoriniu būdu, t. y. nei plaukas, nei grumstas, nei trupinys, nei nulaužta musės koja nepasirodė nei ant žandų, nei ant nosies, nei ant smakro. Vadinasi, akis jį absorbavo paslaptingu būdu, arba jis UŽSLINKO už akies man bemirksint ir ten pasiliko tūnoti. Jei tai tiesa, vadinasi mums už akių egzistuoja ištisos įvairiausių svetimkūnių kapinės, ir mūsų akių obuoliai yra apsupti iškritusių plaukų ir blakstienų kailiniais, arba grumstų ir akmenukų tvora. Juk sunku būtų patikėti, kad už akių obuolių yra kažkokia speciali svetimkūnių virškinimo, čirškinimo ir apdorojimo sistema, fabrikas (na tipo hidroelektrinė), šalinantis visus pašalinius pašalūnus šalinimo būdu. Nežinau visų šios infrastruktūrinės struktūros struktūrybių (mat nesu specialistė šioje srityje), bet duodu galvą nukirsti, kad tai neįmanoma.  Sėdėjau, žodžiu, ant kelmo, apimta štai vat tokių košmariškų minčių. Juk SIAUBINGA, kai pagalvoji, ar ne?
2009-05-27 18:20
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-08-31 17:47
Lapkričio
O kas būna jei į akį kitoks "svetimkūnis įkrenta", toks didesnis už kokį vabzdį, su dviem kojom ir dviem rankom ?!!! tikrai kai pagalvoji, kaip baisu... ;DD smagus kūrinukas! ;)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2009-12-05 04:37
25 kadro nėra
blakstienų kapinės :D

manau už regėjimo ribų (t.y. nematomoje akies obuolio pusėje) yra tarppasaulinis plyšys. kiekviena blakstiena, įkritusi į akį, kitame pasaulyje užauga ant kokio žmogelio kojos, akmenėlis - įauga į kokio žmogelio inkstus, o musės koja įrakštija į kokio žmogelio paodį. (beje, kad nepagalvotumėt, jog yra vienas vargšas, kuris iškenčia visų akies svetimkūnius, reiktų pabrėžti, jog 'koks žmogelis' - ne tas pats personažas)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-28 15:43
Bulka
as ka tik paskaiciau internete istorija, kaip is po akies obuolio kazkas issitrauke plauku kamuoli, sudaryta is blakstienu kritusiu i aki 20 metu. Vadinasi tai tiesa! :OOO
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-28 15:00
Velt Ui
siaubinga, kol neateina mintis pasiimti veidrodį ir pamatyti, kaip pasišalina išoriniu būdu
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-27 19:12
Rėkiantis kalnas
xe xe xe nuostabu,liuks humoriukas
5 razinos bulkutei
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-27 18:52
Varniukė
:D taip, nuostabi dilema
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą