Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 6 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





RaRaRa RaRaRa

prisijungiau

Šis kūrinys matomas tik autoriaus namuose


sako, kad pas jus tai vadinama fantastika. aš visada norėjau su tuo sutikti. man patinka šis žodis ir gramatika jūsų. prew. jungiuosi per mwt. augalai. jie labai virpuliuoja ir krebžda. jie daugiau gyvūnai. jūsų flora neatitinka galaktinių kriterijų. ji per gyva, per judri. ji eina, didėja. dinamika floros diskurse turi būti nemobili. prew. vienalaidžio mikrodinaminio centro perjungimas. pasitikrinkite mažąją bateriją. žavus įvardžiuotinių būdvardžių darinys lituanistikos gramatikos paveldo aspektu. tęsiame perdavimą antruoju puslaidininkiu. jūsų flora per mėlyna. mane supažindino su spalvų spektru jūsų parametrinėse tiesėse. trimačiu principu matuojamos jos jungiasi per mėlyną, raudoną ir geltoną. visa kita yra jūsų vaizduotė. mūsų flora skaidri. tokiu diapazonu pateikta ji atspindi galaktinių įvaizdžių floros koncentrus. jeigu jūsų mėlyna flora kristalizuojasi esant nuliui pagal farenheitą, tai rodo nepakantumą. lokalios formos išlieka tik atspindžio dėka.
pavadinimai niekada nerodo realijų. tai yra šalia mūsų. manytume, jog esate kažkada nukreipti nuo lygiagretės ir pasidavėte susiformavusiai gretutinei faunos evoliucijai. iš čia spalvų spektro gamos nukrypimai lėmė mėlynos, raudonos ir geltonos susiliejimą, ką jūs pavadinote rasėmis. visiškas demo ir kratinės tolerancijos susinaikinimas. kitas pranešimas po perkrovimo. išsaugokite žodžius: lituanistikos, krebžda, geltoną. pastarasis iš spektro spalvų sublimuoja planetą saulę, kurios mes nematome. šios sistemos kataloginę versiją rasite dwm bloke. dar momentą pasimėgaukime rašomąja kalbėsena. čia taip karšta. lydausi iki kito.
2009-05-26 00:20
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 16 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-30 06:21
omnia_mea
Akibrokštas žinoma, bet su potekste: uzurpuotoje teritorijoje dažnai būna tiek pat mažai literatūros, kiek šiame literatūros kūrinyje – fantastikos.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-27 22:54
klimbingupthewalls
čia nėra nieko blogo šitam kūrinyje išskyrus tai, kad paskubėta. toks juodraštis-eksperimentas. na aš matau kalbėjima iš pirmo asmens. tai nereikia gal skaitytojams priimti kaip įžeidimą, o pažvelgiam ką gi mato šitas "Ateivis". jis sako, kad jam patinka mūsų žodis fantastika ir gramatika. bet dar įdomiau, kad rezultatas berods pasiektas efektyvesnis, nei autorius tikėjosi. ateivio kalbos niekas nesuprato ir nutaikė ginklus :)
ką reiškia tie mwt, prew, dmw ? čia jau turbūt mano neišmanymas. toks sakykim dizaineriškas ufonautas pasitaikė, kuris vykdo kokybės kontrolę ir sako, kad pas mus daug nukrypimų. sutikit, kad kartais tokie užsukę į fantastiką pažvelgia visai neįprastai. įnešė spalvų ir tiek :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-27 21:42
Ogio
Chebra, nejuokinkit :))) 

Autorius ryškiai yr ne fantasy expiertas :)
Jam aiškiai svetimos tarpgalaktinių valiutų, atstumo vienetų ir kitos žanrui priimtinos sąvokos. Ale kiek naujų užtat - dar momentą pasimėgaukime rašomąja kalbėsena :)

P.S. Žymiojo "Žvaigždžių karų" parodija man patiko kur kas labiau, nei originalas
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-27 19:39
Suglumes
Omh. Kažkas nori sužibėti intelektu. Veltui. Autoriau, jūs skiriamas į fantastikos garbės lentą. Ten į tą, intelekto nežalotų grafomanų skiltį ;)
Tai nėra tekstas, tai beprasmiškų sakinių mišrainė.
Net ateivių ataskaita turi turėti logišką struktūrą, juk skaitys žmonės. Ar tekstas tiesiogine prasme yra skirtas ateiviams? Mugagaga. Laki jūsų vaizduotė, jei taip manote.
Kuolas jums į akį ir kuklus palinkėjimas perskaityti bent vieną fantastinę knygą (galiu rekomenduoti), kad suprastumėte, kas iš tikro yra fantastika.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-27 08:47
Varinė Lapė
Manau nekorektiška būtų tai vadinti nesamone. Norėtųsi gi kažką ir pasakyt, gal patart.
Ir Valkui, rodos, ne paranoja, o susierzinimas, dėl fantastikos (ir ne tik) skaitytojų negerbimo, nes:
a. klaidos (???)
b. visiškai beprasmis kai kurių terminų vartojimas
c. pradėta apie vieną, vystyta visai kas kita
d. siužetas...(??)
Aj, ir ką aš čia šneku, kitaip sakant, man irgi paranoja.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-27 08:03
Aurimaz
Pagal pavadinimą tai ne ateivis gaunasi, o rašykų naujokas :) O jeigu skaityti kaip ateivio ataskaitą savo gentainiams, tuomet to ateivio civilizacija yra atsilikusi nuo žmonių civilizacijos, nes rašo jis su klaidomis.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-26 22:35
Valdovė
Neblogas darbas.:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-26 21:41
Šnekorius
Na čia jau nėra ką ir komentuoti. Tik mažiukas mažiukas kuoliukas tesigauna.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-26 21:23
RaRaRa
valkui paranoja. gal pries rasant turejau paaiskinti, kad rasau is ateivio pozicijos, kuris duoda ataskaita savo bendrams.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-26 14:54
Valkas
Rugile, negi nesuprantat? Dar kartą perskaitykit pirmą pastraipą. Kažkam kažkas tiesiog nepatiko.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-26 12:47
Weird Star
Ne viską, kas nugula užrašų knygelėse kaip neblogos mintys, reikia iškart publikuoti. Tai galėtų būti kūrinio dalis, ir galbūt neprasta, jei prie jos būtų "prikabintas" ir pats kūrinys:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-26 10:00
Dvasių Vedlė
Nežinau, nei ką sakyt, nei kaip reaguot į tokį rašinėlį... :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-26 09:10
Valkas
Klimb, prašau Jūsų, palikit šitą daiktą fantastikoj. Netrinkit. Baisiai noriu pamatyt, kaip jo autorius sudeginamas ant laužo.

Atrodo, gerbiamas anonime nr. 30205, jūs piktas ant viso pasaulio. Tai tipiškas reiškinys - nemanykit, kad esat išskirtinis. Islamistai nesupranta vakarų pasaulio ir nori jį išsprogdinti. Ateistai nesuvokia krikščionių, ir dėl to kiekvieną laisvą minutę iš jų tyčiojasi. Galų gale Handanduko genties narys, persekiodamas sužeistą antilopę ir radęs ant jos kaklo radijo švyturį, nesupranta kam jis reikalingas ir nuneša šamanui kaip tamsiosios dvasios įsikūnijimą.
Lygiai taip pat ir Jūs. Leiskit paklaust, prieš rašydamas šitą šedevrą, ar bent pasirūpinot sužinot - kas per velnias yra ta fantastika? Nesiginčiju, gal būt esate netgi ko nors, nesėkmingai bandžiusio sudalyvauti neseniai vykusiame konkurse, klonas. Tai tuo labiau pabrėžia, kad neturite žalio supratimo apie dalykus, kurie vyksta iš tikrųjų. Elgiatės vaikiškai, pone nr. 30205, ir vaikiškai ne gerąja prasme, o pačia blogiausia. Šiaip jau nesvarbu, kad jums gal būt net penkiolikos nėra, kadangi dauguma penkiamečių paprastai elgiasi protingiau už jus.

Gerbiamasis, kai turėsit laisvo laiko (o jūs, sprendžiant iš štai tokio rašinėjimo, jo turit nemažai), pabandykit paskaityt knygą. Nebūtinai fantastinę, nors tas ir būtų sveikintina.
Įvertinkite komentarą:
Geras (3) Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą