Rašyk
Eilės (78155)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 4 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Jie ateina su skausmu - prisiminimai. Taip spaudžia gerklę, kad bijai nebeįkvėpti. Jie aptemdo akis, ir norisi verkti, bet negali, kažkas neleidžia. Grumiasi jausmų galybė ir plėšo į gabaliukus, atrodė, taip gerai užglaistytus prisiminimus. Vėl viską kelia į dienos šviesą ir verčia kentėti. Ir klausiu dabar savęs ar verta prisiminti?
Neišpildytos svajonės žlugdo dabartį.  Man taip gaila, kad aš tokia silpna, bet širdis jaučia neprašoma. Vaizdai iškyla iš praeities ir atrodo tokie artimi, lyg vakarykštės dienos. O laiko praėjo daug. Ir pastangų... ir ašarų... ir prašymų. Žodžiais negaliu išsakyti kartėlio, kokį jaučiu. Man gėda pačios savęs. Ir gaila Jo, gaila, kad negaliu jam atiduoti visko, ko jis vertas, vien dėl to, kad kažkada taip atsitiko. Prakeikiu širdį, kuri neklauso ir renkasi ne tai kas reikia. Prakeikiu JĮ ją paėmusį ir negražinusį. Nors... Taip, Jis niekada jos nenorėjo, tik aš atidaviau pati to nežinodama. Ir tik dabar po keletos metų supratau, kad jos nebesusigražinsiu. Laikas negydo žaizdų, jis kaip pudra, tik užmaskuoja... Ir staiga vėl susidūrus su tikrove, nebelieka grimo, aš suprantu, kad neverta taip kankintis, bet negaliu nieko padaryti, nesuprantu kodėl, bet negaliu nieko padaryti, tiesiog negaliu Jo užmiršti. Nebegaliu atiduoti savęs tam, kas vertas... Palieku save, tam, kas to net nenori. Dieve, iš visos širdies, atleisk man už viską, ir nebeleisk taip daugiau kankintis. Aš neminiu tavo vardo be reikalo, aš jaučiuosi taip, kad be tavo pagalbos pati nesugebėsiu. Leisk man būt laimingai, padėk, man užmiršti. Ką man padaryti, kad galėčiau užmiršti?
2009-05-21 00:38
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 8 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-21 16:21
OM Bodhisatva
gal
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-21 15:08
pasislėpiau ski
kartais TU.Ne knygon žmogus įdėjo savo jausmus, o į vietą, kuioj viskas greit užmirštama.geri gal tavo patarimai rašančiajam, bet tokie, kaip tu, neduodi pasirinkimo. štai aiškinu: na ir norisis ka nors parašyt kitiems (kad ir išsakyt šią minutę)..tad, kur savo esthesis išgyvenimus dėti šiame puslapyje? gal į šiukšlių dėžę? na ne po galais.ir ne eilės čia.taigi, kur? tad tu, struktūraliste ir patarėjau, kad ir kaip  bebūtum palipęs aukčiau ir kompetetingas patatrinėt, ne čia ir ne tau vertinti tai, kas pasakyta/parašyta vieną ir gal paskutinį kartą. duok tu po galais žmogui išsiliet ar kaip ten kitaip. oj oj ..neįtilpo į esė rėmus. kaip tos srities atstovė, galiu tau patart jau neberėmint nė vieno literatūros žanro ir etc.ir ne tavo supratimo čia reik. tobulink savo raštus, o kitų jausmus palik ramybėj. ačiū, kad esi.  koks bebūtum. ačiū ir coolness.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2009-05-21 09:58
KartaisAš
Tai nėra esė. Paieškok šio publicistinio stiliaus postilio aprašymo ir sužinosi, kas turi ir ko neturi būti esė. Kadangi visiškai prašovei pro šalį, galiu pasakyti, kad visgi melancholiška. Galima susimigdyti skaitant, nes renkami tokie lėkšti žodžiai, jog tekstas apsnūsta. Žinoma, suprantu, kad viskas plaukia iš širdies, o gal iš minties... tačiau reikia stilizuoti. Kam įdomu skaityti emociją? Tiems, kurie patys taip jaučiasi. O visgi pagalvok, kad apipinti savo jausmus galima ir kitokiu žodynu.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas (2)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą