Rašyk
Eilės (78145)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 20 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Ir kada tu esi vienišas...
Ir kada tu esi vienišas, džiaugsmą ar dar didesnį liūdesį tau kelia gamta. Pro mašinos langą, ašarotomis akimis žvelgi i gimstančią žalią erdvę, kuri širdyje žadina virpuliukus, ir nežinai, kur dabar dėtis, kur viską išlieti, nes esi vienišas. Vienišumą simbolizuoja ir akiniai tamsiu stiklu, pro kuriuos žvelgi lyg pro storą sieną, ribojančią tave nuo kvailų šypsenų  ir nesuprantamų  žmonių  laimės akimirkų . Ne, ir nematys tų  sūraus vandens kristalelių  akyse kiti, tu ir nenori, kad kas suprastų .
Ir vėl nenorom praveri burną, tari bereikšmius žodžius, kurie aplinkiniams kelia susidomėjimą, tačiau nesijauti ten, kur turėtum būti.
Tik namuose žmogus jaučiasi gerai. O kurgi jie yra? Žengi gyvenimo taku, atrandi begalę vietų, kuriose, jau žiūrėk lyg ir ketini sustoti, o tada lūžis, smūgis, katastrofa. Šita vieta ne tau, gyvenimo prasmės dar nesuradai. Lyg ir tektų  išdidžiai kelti galvą, tęsti, ką pradėjai, bet jeigu galo tam tu nematai.. Viskas lyg užburta, lyg sapne, skaudžiam rate be pabaigos.
Keltum ranką prieš save? Užbaigtum viską?
Ne, drąsos tu neturi, slepiesi po žmonių, kurie išmokė suprasti gyvenimo taisykles, skausmu, po baime tapti silpnu, pabėgus iš čia (moralė kur?), galų  gale skriausti savęs irgi nieks nemokė.
Kur pradėjom, ten ir baikim-gamta. Vėl į ją žvelgi. Nebe pro važiuojančios mašinos, o iš vienos iš nesuskaičiuojamos galybės dežutės lango. Vakaras, vėlu. Rytoj pakilsi, gal gyvenimo ratas tą dieną pasisuks tava linkme, sėkmė šypsosis tau. Keliauji sapnų karalystėn su viltim, jei pasiseks, nerašysi teksto..., nepasiseks mintys šios sugrįš.
2009-04-26 23:37
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-04-29 13:23
panele_nežinomybė
Nerasta copy- paste sistemos čia, autorius pavalgė vienišumo.Bando valgyt teksto, gerai, kad ne tablečių.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-04-29 01:49
johny rubber
as taip ir galvojau, kad pavadinimas viska ir nusake, toks pasirinkimas ui, ne ese nu, o pradzia ismesta is kur, ten gal prieky minciu buvo tik kopipeistas nesudirbo, who knows skaitai tokia abjedka ir galvoju kiek autorius pavalge, nogaliai] vienisumo i valias ir ten ta gamta kaip dieve padek, o veliau ta kamiu scena uzmuse ir tie gyvi dialogai aisku ju nera skaitymo reikalas bet savesnesaves shyza, manau autorius montaza chjova uzturejo, nesusidejo paskutinis aplamai minciu eiga manes isvis nezavi klausau help me jesus toki tracka mp3 ir galvoju be reikalo as
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą