Rašyk
Eilės (78145)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 9 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Pirmyn, atgal.
Pirmyn, atgal.
Pirmyn, atgal.

Sudaužytos mentys. Skaudantys viduriai. Sūrumas burnoje. Krauju srūvantys riešai. Tu mane pastūmėjai į tai. Tu... Tik Tu..

Tablečių kalnas. Viena nuo išsekimo, kita nuo depresijos, kita nuo užkietėjusių vidurių, kita - raminamieji... Cheminė bomba, nemanai?

Padrikos mintys. Negaliu blaiviai mąstyti. Atsikeli, kaip koks degtukinis žmogus, ne tas judesys, ir kaulus atitinkantys degtukai vienas į kitą trekšteldami ima ir užsiliepsnoja. Sudeginimas gyvam, vietoj inkvizicijos, be kitų pagalbos, už blogus darbus. Už tai, kad buvai savimi. Bet aš savimi niekada nebūnu. Tad gal galiu jaustis saugi? Ar Tu ir vėl man kyštelsi koją? Leisi mano smakrui nusitėkš per visą žvyruotą kelią? Pilną šukių? Pilną vinių ir kitų, fizinį skausmą sukeliančių daiktų?

Vasaros diena. Naktį būta lietaus. Sėdžiu šiltame purvo klane. Stiklinė būtybė kelia savo galvą į šviesą, kaip ir aš rytais.. Ant veido metasi grotų šešėliai, suteikdami šiokį tokį iliuzinį skėtį nuo šviesos. Tik nežiūrėk per ilgai, rainelė užsiliepsnos.

Jaučiuos kaip iš džiovyklos išimtas medvilninis megztukas, sumažėjęs per kelis dydžius, ir pats save geliantis su aštriais plaukais, kaip akupunktūros adatomis. Kaip iš stiklainio ką tik ištrauktas agurkas, atsiduodantis actu, pavandenijusiomis akimis. Aš - pelė, kiniškos degtinės butelyje. Marinatinis prieskonis. Ranka, kaip milžiniškas rastas, nutiesia gyvybingai svarbų tiltą tarp manęs ir stalo. Rastas nebeišlaikys. Slysta stikliniu paviršiumi. Pirštai, kaip nevalingi grėblio dantys, sučiumpa stiklinę. Pusę gyvenimo vandens išsipila ant grindų. Vandenie, žemės ir visų gyvių maitintojau, maitink ir linoleumą, tą naftos vaiką, pražudžiusį šitiek pingvinų, pelikanų.. Maitink. Lūpų kampučius vos vos suvilgius šiuo pradvisusiu skysčiu, aš, kaip kokia sugeriamoji nosinaitė, tapau tokia šlapia, soti, pavandenijusi. Štiš, acto kvape. Tu, amoniako ir baisaus praeities košmaro padarinį. Keliauk klastingais kanalizacijos keliais.

Aš ieškau Tavęs. Laukiu, kada galėsiu Tau smogti. Bet Tu neateini. Buvai mano sapne. Tu juose miegojai, sumaišydamas visas pokerio kortas. Negi nori žaisti ASILĄ? Juk žinai, kad pralaimėsiu. Ieškau Tavęs. Bet net ir pėdos, kurių Tu neturi, atšalusios. Nebeleisiu Tau sugrįžti!

Antipsichozinė piliulė sumaišo Molotovo kokteilį mano skrandžio oloje... Teks atsigauti po sprogimo...

2009-02-23 19:47
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 8 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-03-02 23:21
ška
Šita "emocija" galėtų būti labai neblogo teksto dalis
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-02-24 13:42
švo
Ilgas trumos emocijos aprašymas. Trumpa emocija gali būti tęstinė, bet ir ją reikėtų karts nuo karto spalvinti kitomis spalvomis. Dalies pabaiga šiek tiek pataisė situaciją, bet vis dar reikia daug įdirbio.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-02-23 20:40
Homem Aranha
Rašai itin vaizdingai, puiku ;]
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-02-23 20:14
Tik dulkės
Individe rašyk tu tiktai!!! rašyk!!! Ir tau tik 16?? Tik neleisk kažkam su laiku tavo minčių nuniveliuot. Ne aš tikrai žaviuosi tavo vidiniais ištekliais, rašytojas visų pirma turi būti įdomus savim. Turėt kažką, nežinau ką, tu tai turi. Rašyk, rašyk, rašyk!
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-02-23 20:00
Šnekorius
Štai šis labai patiko. Toks, tarsi išsiliejimas ant savo bėdų ir (kas svarbiausiai) viltis jas nugalėti. Tik viena pastaba kaip suprasti "Sudeginimas gyvam"
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-02-23 19:54
Netipiškas Individas
žmonės, paskaitykit prieš tai buvusias dalis:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą