Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Tai buvo garsas, kuris stengėsi nesukelti jokio garso. Atslinko tyliai ir sėlindamas sienų plyšeliais, įtrūkimais bei virsdamas žemėn nutrupėjusio tinko smiltelėmis palietė blakstienų kraštelius.
- Ei, kas čia?, - sutriko Emilija. - Aš nesuprantu ...
-Ššš..
Nematomos bangos suvirpėjo kažkieno lūpose. Pakvipo lelijomis . Atdaras langas toliau žaidė užuolaidų rutuliukais ir pasirinkęs pačią netobuliausią sieną iš visų  keturių, piešė joje mėnulio pėdutes .
- Kas čia, kas? Iš kur?, - toliau rūpėjo klausimai.
- Jau greitai, pakentėk, - keistasis svečias glostė šeimininkės delnus.
.. o juose tirpo devyniasdešimt metų siekiančios raukšlės. Vienoje sekundėje gimė ir mirė tūkstančiai saulėlydžių ir saulėtekių .
- Henri? Tai tu?
- Ša, aš ištesėjau pažadą, - garsas pasuko atgal savo kampuotu keliu .
Emilija Darkson išsitiesė lovoje visu savo, per pastaruosius metus gerokai sumažėjusiu šešėliu... pasveikinusi naktį.. paskutinę naktį iš visų . PAčią geriausią naktį .
2009-02-09 18:28
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 6 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-02-12 19:51
Varniukė
gerai, kad sulaukus, Emilija pajėgė tai priimdama dar palaukti :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-02-09 20:29
Patarnaujantis
Man tai vietom iškrypėliškas tekstas, nepyk.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (2)
Blogas komentaras Rodyti?
2009-02-09 20:07
KartaisAš
Oho, skaitant tavo tekstuką atsidusau kelis kartus. Tiesą sakant, nesuprantu, ką tu čia parašei. Neaišku, ką norėjai pasakyti. Gal bandai sukurti mistiką? Nepavyksta. Visų pirma dėl to, jog naudoji labai jau išpūstus palyginimus: "Pati netobuliausia"; taip pat perdėm smulkmeniškai aprašai daiktus, kuriems to nereikia, ir tai labai apsunkina darbą: "Atslinko tyliai ir sėlindamas sienų plyšeliais, įtrūkimais bei virsdamas žemėn nutrupėjusio tinko smiltelėmis palietė blakstienų kraštelius". Tiesiog sunku skaityti. Atrodo, kad tu stengiesi kuo labiau ištempti kūrinį.
Na, stilius, aišku, sunkus, tačiau kiekvienas jį turi savitą ir tik sau priimtiną. Tad jei tu sau patinki ir nelauki kitų nuomonės, tai puiku - rašyk sau, na, gal kai kuriems draugams, kurie kritikuoti neišdrįs, tačiau jei nori pašalinės nuomonės, galiu pasakyti tiek, kad tau savo rašymo stilių labai paprastai galima palengvinti ir nušviesti paprastesnėm spalvom. Gali būti, kad nieko neprarasi :) Tau tereikia perteklines vietas sutraukti iki minimumo ir pats (-ti) pamatysi (skaitydamas (-a), kad viskas yra daug paprasčiau nei atrodo.
Sėkmės.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą