Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 23 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Rašau iš pareigos? Kažko verčiamas? Ne, rašau dėl savęs. Dėl naudos sau. Aš myliu save. Viską darau dėl savęs. Ir dar rašau, kad mane suprastum. Kad suprastum mano kvailas žinutes. Kad žinotum ką aš galvoju. Kad aš nebūčiau paslaptingas. Ar tai nuoširdumas? Ar aš nenuoširdus? Aš atviras ar ne? Dvi naktis iš eilės apie tave galvoju. Ir visą dieną su tavim bendrauju. Aš visą parą mintimis su tavimi. Ir dar aš laimingas, kad turiu tavo nuotrauką. Kada tik noriu, tada galiu pažiūrėti į tave. Kiek kartų šiandien žiūrėjau? Nežinau. Gal penkis, gal šešis, septynis, aštuonis... Sunkiausia būna kai tu rasai be šypsenos. Būna daugtaškis... Tada galvoju, ko tu nesišypsai, ko tau liūdna. Ir tada ir man būna sunku... Bet kai atsiranda šypsena. Tada aš šypsausi. Kartais tyliai suprunkščiu. Ir tada būna lengva. Tada viskas paprasta ir gera. Ir dar sunku būna uždavinėti tau klausimus. Vis galvoju ir galvoju, ko paklausti. Kartais taip sunku būna ko nors paklausti, nes paprasčiausiai atrodo, kad nebeturiu klausimų. Bet kartais būna ir labai lengva, kartais klausimai liejasi. Ir kai dieną neturiu ką veikti, iškišu galvą pro langą ir pasižiūriu į tave. Ir tavo šviesa taip akina, taip mirga viskas akyse. Pažiūriu į tave ir iškart pradedu galvoti. Tada parašau ką nors. Ir kaip norisi kartais išbėgti į kiemą ryškiai šviečiant didelei saulei ir, kad sušukti taip, pradėti rėkti, kad visi išgirstų, kad visas pasaulis suprastų kokia tu nuostabi ir reikalinga saulė, iš begalės žvaigždžių. Ir aš tada rėkčiau „atstokit visi nuo jos, ji mano saulė! „. Ir ji iš tikrųjų vienintelė mano saulė, iš begalės žvaigždžių. Ir po galais, taip! Viskas įmanoma! Įmanoma mylėti saulę!
2009-01-30 01:59
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-02-08 19:39
Netipiškas Individas
ach, kai perskaičiau, taip linksma pasidarė. visgi, manau, akd preiš tai bvusią dalį reiktų šiek tiek pakoreguoti, ir šiaip, jei nepaslaptis, kam dedikuoji šią dalį?:D
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-31 12:35
Valdovė
Labai mielas.:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-30 21:33
Erato
O ką aš Tau sakiau, Paukštuk.

Bet dabar tokį komentariuką paliksiu, labai sąlyginį.

Jei Tau daugiau nei 20 ir jei šis esė ne apie Tavo merginą, tada kūrinys įstabus ir gal net ryžčiausi pasisiūlyti į drauges.

Bet jei ne - tai atsiimu žodžius ir einu namo.

Iki.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-30 18:46
MJE
MJE
Pradžia ir pabaiga nelabai siejasi, manau. Bet gal taip ir turi būti... Bet kokiu atveju, man patiko. Buvo įdomu skaityti :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-30 09:20
ponas lama
Maladiec. Taip ir toliau :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą