Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 8 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kartais pasitaiko – laka šuo.
O katė tada loja ne savo balsu.
Kitais kartais spragėsiai spraga soliariume,
nes mikrobangoje – šlykštu.

Bet aš ne apie tai. Pabūsiu atviras. Apskritai nemėgstu tokiu būt, bet, užsidaręs duris, pripažinsiu, kad ką tik „winampu“ skambino Enrique. Sakė kaitinasi Katalonijos saulėje, ir dar minėjo, kad krizė nepalietė Ispanijos soliariumų. Mūsų pokalbis truko kelias minutes, o po to įsikišo Britney (ta prasme: į pokalbį!) ir pagyrė, koks aš šiandien „Woman‘aizeris“. Vėliau Tiesto paskambino ir informavo, jog greit vėl užsuks pas mus į svečius. Galiausiai pabodo priiminėti skambučius ir atsijungiau nuo ryšio. Supratau, kad geriau duris palikti atviras – ir jūs išgirsit, kas man skambina.
    Ar žinot, kas yra fantazija? Aš tai ne, todėl ir fantazuoju, kad sužinočiau. Kažkada, kai buvau senas, turėjau tris ožkas. Keturias pardaviau, o kitos kažkur ant medžio pasikorė. Ligi šiolei nesuprantu kodėl, nes buvau joms geras, šėriau žole. Ta nelegalia. Legalizavau, pats. O po to – atjaunėjau.
  Jaunam būt greit atsibosta, tai vėl imu ir pasenstu. Gal dėl to, kad jaunikiai dar ir dabar karia piršlius prie tų keturių ožkų. Jaunikiai ar jaunikliai – viena fonema atlieka skiriamąja funkcija. Bet man ne motais, turiu draugą daltoniką, noriu jam įtikti – neskiriu spalvų, neskiriu žmonių, neskiriu ir fonemų. Apskritai skiriu tik šeimas, kai atsirandu meilužio pozoje. Machen, machen, machen! „Trachen“.
  Nekenčiu vokiečių. Šiaip. Turėjau kažkada bizniuką su Adolfu. Taip, taip, tuo pačiu, apie kurį skaitei istorijos vadovėlyje ir ant šventos Berlyno sienos. Jis mokėjo lošti „Deutchen“ pokerį. Prasilošė man Prancūziją, bet jam taip patiko prancūzaitės, kad išprievartavo jas visas. Pradedant Žana d’Ark... Ups, ne tas amžius. Nieko, visi klystame. Neprievartaukim geriau prancūzaičių. Klaidų bus žymiai mažiau.
  Svaigi naktis. Ne, nepadauginau. Nebent oro, nes nemoku kvėpuoti po mažai. Įtraukiu iškart tiek, kiek galėčiau išpūsti. O moterys moka pūsti didelius burbulus. Vakar ištyriau, kad joms taip kvėpuojant, greit baigsis deguonis. O be jo baruose „dasibaigs“ ir vyrai. Bokaluose jos baltieji žirgai, o moterys jos su guminiais karbiuRAtoriais. Oi, perdėjau. Ne, neperdžiau! Bet vis tiek – taupykime orą. Bezdėkime tik švenčių dienomis.
  „Bet ką“ – pasakytum tu, kurtinamąja intonacija. Bet kol dar tyli, geriau paklausyk kaip trankiai už lango dūduoja žiogai. Jie žino kas yra romantiškos nakties rokas. O tu apie juos nežinai nieko, išskyrus, kad tai biologija. Nors pasaulis neįsitikinęs, ar pirmiau atsirado žiogas, ar bio-vadovėlis. Spėju, kad pirmiau atsiradau aš.
  Kadangi jau esu, tai leidau sau pafantazuoti. Nesupyk tik dėl klaikios kūrinio aranžuotės. Kompozitoriai tokiu metu miega, o aš rašau, kad ramiau jiems miegotųsi. Ir dar iki dabar nesuprantu, kam kariasi tos ožkos? Juk kartis jau nebe madinga. Šššš... Skambina Madona. Mano rankose Winamp-phon‘as. Iki.
2009-01-05 02:31
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 7 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-06 10:13
klimbingupthewalls
na, Valkai, neįsijauskite. man skaitant nepasirodė, kad fantastikoje jis netinka, taip kad ramiai.
o trinti nereikia, nes nebegalėsi įkelti vėl, juk kūrinys nėra beviltiškas :)
jeigu į kažkurį skyrių autorius sumanytų perkelti, laisvai tą padaryti gali ir geltonsnapiai.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-05 22:40
Eseistas
Nežinau kodėl šį kūrinį įdėjau čia... galbūt jį ištrinsiu.. O britney ar madona tai šiaip neegzistuoja playliste, tiesiog tokiam chaoso tekste jos turėjo būti. Vat :)p
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-05 21:06
Valkas
Hmm. Bet tai nereiškia, kad gera mintis talpinti tą pažaidimą į fantastiką - skyrelį, kuris ir taip daug kenčia.

O įkišt kokią nors spyrs man pats vinampas neleistų, neįprato jos tokiu šlamštu penimas būt. Bijau, kad pažintis su tokia "gera" muzika neišeitų į naudą nei jam, nei man.

Pats laikas Eseistui būtų atrast šiukšlių dėžę.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-05 19:01
Eseistas
Žinau, čia tik šiaip pažaidžiau žodžiais. Ir tikrai  e vien apie playlist'ą. Ir tikrai nemanau, kad šis darbas daug vertas, čia tik, kaip CuprumFox minėjo, kažkos "bullshit", bet esant tokiai situacijai dabar Lietuvoje (krizė, mokesčiai ir t.t.) suprantama, dėl ko jis kilo. P.s. Valkai, Pirma sužinok kas yra gera muzika:P :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-05 17:48
Valkas
Dar vienas zvimbt. Pro šoną. Bet gal pataisys.

Ai, o man va dabar paskambino Nightwishai. Tarja pareiškė, neva faraonas Orionan vis plaukia ir plaukia. Visiškas kontrastas prieš tai buvusiai Liv Kristine, kartu su visu tragedijos teatru vokiškai giedojusiai apie meilę Špygeliui.
Ko tai paskutiniu metu užvežė Kamelotas. Ne, ne miestas (tą seniai jau sugriovė(m)), o juo pasivadinusi chebra. Sako, Mefisto per žemę eina. Vakar du kartus per valandą skambino, galvojau winamp'as pastrigo. O gal nesveikuoja tik?..

Čia tik minties pratęsimui, kad kas nors nepagalvotų esąs genijumi, nes moka savo playlistą aprašyt. Žmonės, klausykimės geros muzikos!
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-05 17:02
Weird Star
Ir tikrai čia ne fantastika.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-05 12:02
klimbingupthewalls
nagi neužtenka neva sąmojingai pripilstyti iš tuščio į kiaurą. na raštingai taip, bet ar labai įdomiai ir originaliai? tikrai ne :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-05 08:26
Varinė Lapė
Hmmm...Kažkaip visai įdomiai, toks "total bullshit", atleiskite už žargoną, bet čia geraja prasme, nes jaučio metai, so "bullshit" į temą išeina... Pasivaikšto,bet negrįžta.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą