Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 4 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Meno laidotuvės.

Filmuojama nespalvota kamera, baltame kambaryje, kuriame kaba keletas paveikslų. Kambario viduryje stovi taburetė, medinė, su atsilupusiais dažais, o ant jos dėžė iš neobliuotų lentų, sukalta surudijusiomis vinimis. Kambarį apšviečia lemputė kabanti palubėje, ant laido, “šimtinė”, tad šviečia itin ryškiai.
Į kambarį įeina penki vyrai, keturi is ju kostiumuoti o trečiasis su apiplyšusiu puspalciu ir panešiotais kaubojiskais batais. Iš paskos jų įeina raudonai apsirengusi, raudanti moteris. Vyras apiplyšusiu puspalčiu nuo sienos nukabina paveikslą, nuo dšnės sienos ir įmeta į dėžę. Tada teatrališku žingsniu prieina prie kairiosios ir nukabinęs paveikslą, krepšininko metimu įmeta jį į dėžę. Tada nubėga link likusio ir nukabinęs jį ramiu žingsniu grįžta prie dėžės. Moteris tuo metu rauda ir vis šluostosi akis balta nosinaite, su nėrinukais. Vyras įmeta paskutinijį paveikslą į dėžę. Tada iš kairiosios kišenės išsitraukia natas ir įmeta į dėžę. Iš dešniosios – knygą ir su atsidūsimu įmeta į dėžę. Keturi kostiumuoti vyrai susižvalgo ir pakelia dėžę už keturių kampų iki pečių. Procesija tokia: apiplyšęs vyras, dėžė su nešikais ir raudanti moteris. Visi palieka kambarį.
Miesto centre iškasta melioratoriaus duobė, joje raudanti moteris ir dėžė. Keturi kostiuomuoti vyrai sukabinę švarkus ant medžių šakų, stovi su kastuvais ir laukia, kol vyras su skylėtu puspalčiu pasimels. Jis atsistoja ir peržegnojęs duobę duoda ženklą. Vyrai meta žemes į duobę.
2008-12-10 02:45
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-01-11 14:12
neuzauges
"Похароны искуство" ir "meno laidotuvės" kaip tas pats, pakeistos spalvos,sutrumpinta ir paskubėta, pirmasis variantas daug syk geresnis
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-10 15:21
a lukosevicius
nei fantazijos, nei meno, nei laidotuviu, sakyciau kazkas apkule boba, priverte suvaidint izanga i porno filma, juodai balta, kur nervuoja turinys, kvailas ir neskoningas, prastai surezizuotas, suvaidintas, zodziu galutinai susiktas, o filmo eiga jau kiekivienas anonistas gali nuspet pats. vat sakyciau jei kiekviena veiksma aprasyt lyg is senos fotonuotraukos, su sepijos atspalviais, su issigymeliska mergaite, kuri buciuoja kojas kujais dauzomos Apolono skulpturos, o paskutineje nuotraukoje is duzenu vyrai stato suns buda, o salia ju slapinasi(arba tustinasi, skonio reikalas) kinu taxas(nu atseit viskas kas is kinijos tai ne menas)))va tada gal kazka ir palaidotum, zodziu tingi, rasai, bet nekuri, bent jau kol kas.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-10 13:33
grazi na
tikros moterys nerauda vyrams į akis nebent damos.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-10 11:52
BlackSoul
ne visi dalykai palaidojami mire..?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-10 10:54
švo
Prieš laidotuves paprastai būna mirtis. Kur ji?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-10 09:55
ANĖ BRYDĖ
Mūza reiškias ta raudančioji?
Tada teatrališku žingsniu prieinu prie kairiosios ir nukabinus paveikslą, krepšininko ( pavardės nepamenu - šklerozius) metimu tėškiu į dėžę.

p.s. parsinešti bus lengviau, pakabinsiu... vis skylę užmūrysiu sienoj.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-10 02:46
BlackSoul
tiesiog, visiems Похароны искуство gerbejams :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą