Rašyk
Eilės (78156)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 3 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Gyvenimas kaip ruletė, kamuoliukas apsisuka ratu, nusigręže nuo taves, o paskui vėl sugryžta, tik su laimėjimu . Ir atvirkščiai, juk kaip sakoma: nesidžiauk radęs, neverk pametęs.
Nesekmės dažniausiai puola ne po vieną ir iškarto, nuo žmogaus užsispyrimo, jo charakterio priklauso kaip jam pavyks įveikti bėdas? Šiais televizijos, filmu laikais galime prisižiūrėti tiek daug „pasakėlių“ kaip, pavyzdžiui: vargšas, bedarbis vyrukas filmo pradžioje, nusivylęs gyvenimu ir štai THE END ... Jis pasiturintis ir laimyngai vedęs. Bet gyvęnimas ne filmas ir nors aš tikiu, kad realybėje mes turime sėkmę, tačiau ji ne kiekvienam šypsos . Dėl tų pačių nesėkmių ir įdomu gyventi. Kas būtų jei visiem visad sektūsi? Na taip nebūna, tačiau kaip begalvočiau tai gyvenimas, kažko netekai, atsiras naujas žmogus, augintinis, o jei ir ne, reiškias reik pradėti gyventi naują gyvenimą. Išmetšė iš darbo, pats kaltas, bet jei nedyrbai pareigyngai ir su malonumu, tai galbūt ne tavo sfera? Pradėk daryti tai - kas tau malonu, o ne dėl didesnio atlyginimo . Gyvenimas per trumpas, kad užsisklęstume, reik tikėti, kad nesekmė atsiveda drauge ir laimę .
Tai va, kur aš pradejau? Gyvenimas kaip ruletė, apsisuka kamuoliukas ratu ir gryžta, su laimėjimu. Tik žiūrėk, nepasuk jos iš naujo ... nors, būna ekstremalų. Tikėjimas, visako pagrindas;)
2008-12-06 22:49
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-09 11:37
Katė Misė
tiesiog ikvepia
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-06 23:08
švo
Originalumo?
Nebūtina "gvildenti" to, kas visiems aiškiai suprantama.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą