Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 10 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Instrukcija, kaip skaityti lsd pasaką.

Pirmiausiai pamiršti viską, kas ką kalba ir sako. Dieną prieš pasaką ramiai pailsėti ir neskubant nusiraminti. Išsivalyti kūną ir nuraminti protą. Miegoti visą naktį, kiek tik to reikia. Tik gerai išsimiegojus ir pramerkus ryte akis, pasakyti sau šiuos žodžius, - aš esu pats laimingiausias žmogus pasaulyje. Dabar, pasakius, visa tai pajausti! Ką gi, gera pradžia, pusė darbo. Judam toliau. Neskubant ramiai išgerti puodelį šiltos arbatos. Galima ir du. Pažiūrėti pro langą į kylančią saulę. Pasisveikinti su ja. Pabučiuoti ją. Išeiti į kiemą ir įkvėpti gryno oro, giliai, giliai. Galima ir pavaikščioti, tyliai pabūnant su savimi. Gryžus užkąsti kokios lengvos košelės, kad skrandukas ir pilvukas nebūtų per daug apkrauti. Atsiminkite, kad skaitant jums reikės kelti energiją į viršų, todėl pasaugom ją kolkas. Na štai ir metas. Sekundėlę pagalvoję, tyliai perskaitome:

Aš nuobodus, bet visi mane skaito.
Aš tuščias, bet visi iš manęs geria.
Aš niekam netinku, bet visur esu reikalingas.
Manęs nėra, bet aš visur egzistuoju.

Dabar eisim į kiemą pasivaikščioti. Gerą pusvalandį. Geriau gamtoje, toliau nuo triukšmo. Vaikščiodami visą laiką būsime vienumoje su visata, gamta, savimi. Dar po valandėlės galite pajusti lengvą svaigimą. Neišsigąskite ir nepabėkite. Tiesiog palaukite ramiai, tai praeis. Galite kuo nors užsiimti, nueiti į parduotuvę. Metas ką nors užkąsti. Jeigu norite, paimkite gabaliuką sūrio, obuolį, purios duonelės riekę ir kelias vynuoges. Valgykite ramiai, neskubėdami. Pats laikas paklausyti muzikos. Susiraskit YouTube Richard Clayderman - Love Story. Galima klausytis ištisai, ramiai atsisėdus prieš langą, stebint medžius, tylų ir mėlyną dangų, stebint save. Galima dainuoti, jausti, būti, pagaliau jūs tikrai skaitote! Tai gali užtrukti kelias valandas. Kada netikėtai išvysite pasirodant pirmąsias žvaigždes, jūs būsite neapsakomoje ramybėje su savimi ir su visu pasauliu. Mėgaukitės pasaka.
2008-12-05 12:31
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-05 21:08
Ožys
...While storm clouds gathered high above
The LSD be grew to love
Turned slowly to snow white dove
And spread her wings to fly...

Toks minkštas darbas. Krč, alukošęvičius viską teisingai pasakė.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-05 20:46
a lukosevicius
prastai skaitosi tavo pasaka, visų pirma turėtų būti LSD o ne lsd) čia nuo Lysergic acid diethylamide, toks kaip ir sutrumpinimas, muzika tai skonio reikalas, bet kitą kart skaitydamas ar skaitydama pamėgink įsijungt astrix arba infected mushroom, arba bent jau Neelix, o dar geriau gaut trimatės erdvės akinius ir pažiūrėt filmą Deep Sea, dar galima susirasti tokį multiką, Dumbo vadinasi, ten maždaug per vidurį yra dainuška apie rožinius dramblius, į kelnias pridėt galimą nuo to klipo. o šiaip, niobodžiai parašei, nei flashbacko nepaminėjai, apie maistą irgi veltui pirtį užkūrei, maistas tik trukdo pasakai plėtotis, dar neapaminėjai, kad penkis litrus grynos pasakos gali klausytis per šimtas milijonų žmonių, jei šią pasaką išskirstysim šį gatvės dozes. žmogau, nesigilink į tokį mėšlą ir geriau love songų klausykis gerdamas kavą ir užkasdamas paprasta cigarete, nes nuo rūgšties žiūriu tau fantazijos nepadaugėjo............
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-05 15:07
švo
Propaganda :)
Visgi, lengva, malonu. Neformatas. Siužetas čia kuriamas paties skaitytojo. O dar blogiau - jis tiesiog pradėtas - Mėgaukitės pasaka.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-05 15:03
Neužgesk
labai dera - gamta, vienumoje su visata, gamta, savimi ir - youtube .. :D
ai, pievos. bandyta, matyt, kažką gilaus pasakyt, bet jei paprasti mirtingieji nesupranta, tai .. arba aš turiu problemų, arba jūs.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą