Rašyk
Eilės (78157)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 10 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Man svetimos pastangos kam nors patikti. Dėl aiškumo pabrėžiu: pastangos, bet ne noras. Būtų keista nenorėti patikti. Nebent būčiau visų atstumtasis ir nežinočiau, kas tai yra. Bet dabar kalbu apie pastangas, kurios, kaip sakiau, man svetimos. Todėl ir nebaigiau šunų mokyklos.
  Man gražu žiūrėt į diplomuotus išauklėtus šunis, tiek daug mokančius ir tokius orius; visada žavėjausi protingesniais už save ir be galo troškau mokytis, tad vos mano gabumai ir troškimai buvo pastebėti, mane užrašė šunų mokyklon. Va tada ir nuvyliau visus, nes kažkas manyje pasipriešino visoms toms gult stot komandoms, stovėjau susigėdęs lyg paskutinis nevykėlis ir negalėjau sau nieko padaryt- kažkas many užsikirto, aš nepaklusau bijodamas atrodyti kvailai, nors didesnio kvailio už mane tuo metu ir būt negalėjo. Iki šiol man pasitaiko situacijų, kai geriau būnu visiškas nevykėlis, bet nesiimu vaidmenų, kurie man nepriimtini, nors tos savybės ir nelaikau gera.
  Iš mokyklos mane išmetė kaip niekam tikusį, nors aš savęs tokiu nelaikiau, nes niekam tikusių išvis nebūna. Buvau neoficialiai įdarbintas namų sargu; sakau, neoficialiai, nes iš manęs nelabai ko bebuvo tikimasi. Iš pat pradžių ėjau savo pareigas kuo sąžiningiausiai, nes tokia jau mano prigimtis, o galiausiai jos man net pradėjo patikti, nes pasijaučiau ne tik reikalingas, bet ir sugebantis. Atradęs save, kaip įvardytų žmonės. Tapau orus, kaip tie mokytieji. Bet vakar atsitiko tai, kas privertė mane pabrukti uodegą.
2008-12-02 20:28
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 7 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-02 20:50
a lukosevicius
nudrozk kieno nors koja... prisik prie duru... apvaisink visas kaimo kales, kad sios gimdytu tokius nevykelius kaip tavo lyrinis herojus... pagrobk zmogaus kudiki ir uzkask ji zemeje... gauk i snuki nuo kaimynu siamo katino... pasiciulp sau, nes sunys taip daro.................
taigi, pafantazuok daugiau, nes kol kas suniskai dienorastis net nekvepia.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą